Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tusen takk til arrangørene

Tusen takk til de fantastiske arrangørene av Stifinner’n for en nydelig sesong! Jeg har alltid likt Stifinner’n ekstra godt for den store variasjonen i postene (fra stolper på Majorstua til steintøffe poster på Kobberhaugen, Råkollen og andre steder), og i år synes jeg Stifinner’n har overgått seg selv! :)

Særlig fornøyd er jeg med at det er blitt lettere å lage seg egne, kortere eller lengre turer fordi røde og svarte turer ligger i tilknytning til hverandre. Jeg håper dette fortsetter!

Sesongens siste tur i dag gikk fra Skar til Hammeren. Veldig fin utsikt mange steder i området mellom S35, S36 og R23, og for meg også et ukjent område.

Strømgjerdet rundt B24

Jeg var på denne posten i dag, og har litt mer informasjon om den. Øverst i bakken henger det en informasjonslapp, og det er ikke forbudt å gå innenfor gjerdet. Men de som går innenfor, bes vise hensyn til dyrene.

Ifølge en jogger jeg spurte, er det en port nede ved tjernet (jeg vet ikke hvilket tjern han mente, for jeg tok posten ovenfra).

Mange steder er den nederste delen av gjerdet såpass høyt oppe at jeg valgte å legge meg på magen og åle meg til siden. Anbefales ikke om man ikke vil bli skitten :)
Bilde av gjerdet vedlagt.