Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Skøynar (Levanger)

sesongen er i gang

SKØYNARTRIMMEN 2021

 

OK Skøynar stiftet 31.03.1976 etter en sammenslåing av o-avdelingene i idrettslaga i gamle Åsen og Skogn kommuner
(Sørdelen av Levanger). Navnet Skøynar er det gamle landskapsnavnet på dette distriktet, og ble brukt som fylkesnavn i tiden år 1000 til ca. 1400.

Vi har arrangert turorientering i alle år med unntak av 1981 og 1991. Dette er klubbens 44. sessong med Tur-O.

Turorientering er et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig. Nå er vi i en ekstremsituasjon i Norge og verden, med begrensninger i både handle- og bevegelsfriheten. Men samtidig sier helsemyndighetene at fysisk aktivitet og frisk luft er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn. 

Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå - enten alene eller ilag med familien. Men husk at ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes.

Har du en god printer, anbefaler vi å laste ned turpakken på nettet. Handler du turpakken i butikk anbefaler vi å bruke VIPPS. OK SKØYNAR sitt vippsnr: 123438 og merk med "turkonvolutt". Pris pr konvolutt er 250 kr. Ønsker du å få konvolutten tilsendt i posten, koster den 300 kr. (Dette for å dekke porto og administrasjon).

Det finnes også en egen app for turorientering. Appen lastes ned fra App Store eller Google Play. Søk deretter opp Ok Skøynar. Her får du fram kartet. Koden på posten kan registreres når du står ved posten.

Pga Covid 19 er klippetenger utelatt på postene. Kun berøringsfrie poster. All klipping av poster utføres på nett.

Alle turene er gradert med farger grønn, blå, rød og svart. Grønn er lettest og kortest. Svart er vanskeligst og lengst.

Registrer turene dine på nettet. På postflaggene er det en kode - noter deg den eller ta et bilde av den.

Registrering. Alle som ikke har registret poster på nettet før,  klikk på "Ny bruker" oppe i høyre billedkant og fyll ut skjemaet med brukernavn og passord. NB! notere brukernavn og passord slik at du husker det. Bekreft registreringen ved å klikke "opprett bruker". Etter registrering som bruker, kommer du tilbake til innloggingssiden hvor du logger deg på. Klikk på "Logg inn" oppe til høyre og logg deg på med det  brukernavn og passord du har valgt. Du har nå fått din egen side og kan registrere poster på nettet. Lykke til!

For å legge til flere i familien, som har egen e-postadresse, logg deg ut og legg til neste i familien som "ny bruker". Når alle i familien med egen e-postadresse er lagt inn, kan du opprette en egen gruppe for din familie. Du må da klikke oppe i høyre bildekant på "hjem". Du kommer nå til din egen side og her kan du opprette en familiegruppe. Familiemedlemmer som ikke har egen e-postadresse, legger du direkte inn i familiegruppa.

For å kvittere på postene  klikker du på "Poster" i menyen til venstre. 70 poster kommer opp. "Klikk" på dem du har vært på og legg inn koden som sto på postflagget. Eller du kan klikke på den turen du har gått. Du får da opp postene for den turen.Lykke til!

Har du en familiegruppe, får du spørsmål om å klippe for dem. Når du har klippet på posten og klippet for de andre og trykket lagre, går det ikke å legge inn flere personer på den posten. Viktig at alle i familien/gruppa klipper posten før den lagres.

Vi oppfordrer alle til å bruke turbloggen for å dele sine turopplevelser og bilder!

Merkekrav: Funksjoshemmede og barn født i 2009 eller senere må ha minst 20 poster. Funksjonsfriske over 70 år må ha minst 35 poster. Funksjonsfriske mellom 13 år og 69 år må ha minst 50 poster.                                                                                                        Merker og plaketter deles ut på årsfesten på Ronglan samfunnshus 12. november kl 18.30. Påmelding innen 7. november. Mere info under Arrangementer.

  • 1. år:  Bronsemerke
  • 2. år:  Sølvmerke
  • 3. år:  Gullmerke
  • 5. år   Bronseplakett
  • 10.år: Sølvplakett
  • 15.år  Gullplakett
  • 20.år: 20-års-plakett
  • 25.år: 25-års-plakett
  • 30.år: 30-års-plakett  

Her finner du de mest brukte KARTTEGN

Grasrotandelen: OK Skøynar er registrert i Frivillighetsregistret. Nå er det opp til hver enkelt å verve alle dere kjenner som spiller spill hos Norsk Tipping til å velge OK SKØYNAR som "sin" klubb. Vi vil få 7% av innsatsen rett inn på vår klubbkonto.

OK Skøynar sine grønne turer støttes økonomisk av Miljødirektoratet