Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Flaggtreff (Eidsberg)

sesongen er avsluttet

Turorientering 2021 starter opp 28. april

Postene i 2021 ligger på kartene Einarbu 1:10000 (Øst for Mysen), Sameia 1:10000 (nordvest for Trømborg kirke),  OL Flaggtreff håper du får mange fine turer i skogene rundt omkring i Eidsberg.

Det er svært viktig at den enkelte overholder myndighetenes pålegg om smittevern og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning. Hold avstand når du møter andre i skogen, vask hender og ikke ta på postene. Turorientering er en aktivitet som er basert på egenorganisert utøvelse. Turorientering kan utøves alene eller som familieaktivitet. 

Det er i år lagt til rette for berøringsfrie poster, det vil si at det ikke er noen stifteklemme på postene. Som bevis på at du/dere har vært på postene må dere notere bokstavkoden som består av 2 eller 3 bokstaver på hver post på kontrollkortet og/eller registrere postene på turorientering.no. 

Det er nå mulig å registrere postene.

Ønsker man å kjøre inn Dammyrveien må man betale en bomavgift kr. 50,-. Polletter fås kjøpt hos G-sport eller hos Narvesen på Mysen.


Tur-o-konvolutter selges for 150,- hos G-Sport Mysen og G-Sport Askim. Ønsker du konvolutten tilsendt kommer porto i tillegg så da blir prisen 200,-. I 2021 ligger de  60 postene ute fra 28. april til 1. oktober.

Det er åpnet for klipping av poster her på turorientering.no, registrer bokstavkoden på posten, men alle offisiell registrering skjer ved innsendelse av klippekortet. Klippekortet skal sendes til Kjell Frankrig, Karlstrupveien 11, 1850 Mysen, straks sesongen er over.

Feil eller mangler med postene bes meldt til Jørn Tveten, 47 65 83 97

Fine opplevelser og bilder fra dine turer i skogen kan du dele med andre på bloggen på denne siden.

Ønsker du å ta fler tur-o poster så anbefales: Båstad/Pan (selges på Bunnpris i Båstad) over 40 tur-o poster i Trøgstad,  Askim (selges på G-sport i Askim) har satt ut 40 poster blant annet i Åsermarka. Skaukameratene har 60 poster rundt om i Rakkestad blant annet 10 poster på Myreråsen der flere poster ligger i Indre Østfold kommune.

Har du lyst til å hjelpe til med utseting eller innhenting av poster i 2022 så ta gjerne kontakt med oss.

Vi i klubben har et ønske om at du og dine skal få gode opplevelser med årets opplegg!

GOD TUR!