Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hortenskogen

turen stengte 3. nov

Familievennlige poster på historisk grunn. Parker på parkeringen til Marinemuseet og få det beste utgangspunktet for å finne postene i Hortenskogen.

Kartet er i stor målestokk (1:5000) og inneholder poster av varierende vanskelighetsgrad fra 1 til 5, hvor 1 er lettest. Poster med vanskelighetsgrad 1 er markert med grønn ramme, og er tilgjengelig med barnevogn og rullestol. Det er 5 grønne poster på denn turen.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

3 stjerner
Fint tur, dårlig kart

Skrevet av Ole Kristian Bangås

Gikk turen med sønnen min som "trening" på C-nivå. Han har så langt bare hatt N-løyper. At postene var litt i overkant synlige er ikke deres feil, løvet har ikke kommet enda. Men, kartet er langt under pari, jeg kan ikke skjønne at dette nylig er synfart. Faste installasjoner som helt klart skulle vært merket av mangler. Hus som ble revet for flere år siden er tegnet inn. Et vegetasjonsområde som er hugget ned (øst for kanalen) er fortsatt tegnet inn. Det er ikke noe konsistens (som jeg kunne se) på hva som er tegnet inn av trær langs kanalen. Lekeplass nord i skogen hadde jeg også sett at ble tegnet inn som detalj i kartet.

Les alle anmeldelser →