Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gretteåsen

turen er åpen
Kartside for Gretteåsen
Forhåndsvisning av kartside du får ved kjøp av turen.

Gretteåsen, Undrumsdal, Re: Gretteåsen kartet er en skog med flotte stier og et spennende turorienterings terreng. Poster med varierende vanskelighetsgrad som gjør dette kartet til noe for alle.

Stor parkering i Gretteåsen feltet. Det anbefales å kjøre til Undrumsdal kirke, så ta vestover inn Kåpeveien. Etter ca 750 meter svinger Kåpeveien nord-vest over og man får innkjøringen til Gretteåsen til venstre.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

3 stjerner
Feilkoding

Skrevet av Bjørn Stave

Heisann Har hatt en utmerket tur i dag, men ved senere registrering ble to poster oppgitt som feil kode, nemlig 45 og 50. Jeg er helt sikker på at rett kode ble notert, så må kanskje ta bilde av postene for ettertiden! Ellers skogsarbeid og visstnok mye huggorm i skogen! 4. Juni :Post 54 er dessverre fjernet! Bare festestoppene igjen, trist! Bjørn Stave

5 stjerner
Post 43

Skrevet av Erik Langeland

Hei. Post 43 er angitt som stein, men er slett ikke det. Rotvelt er nok en bedre betegnelse. Forøvrig fine poster hvor det er nødvendig både med konsentrasjon og kunnskaper om kart og orientering. En flott vårdag i skogen.

Les alle anmeldelser →