Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tjøme

turen er åpen
Kartside for Tjøme
Forhåndsvisning av kartside du får ved kjøp av turen.

Deler av TurO-kartet for Tjøme ble benyttet av NM i orientering høsten 2019, som OTO arrangerte, og kartet er av meget god kvalitet! Post 24 i TurO var nest-nest siste post i NM.

Tjøme har stor variasjon i terreng, fra flotte åpne furuskoger på lange nord-syd koller til vanskelig framkommelighet i tynningshogst et par steder. Og regn med en god del stigning, opp og ned. En del stein i underlaget, særlig ved post 2-4, men utsikten derfra kompenserer for dette! Det er mange store og små stier, mange stikryss som har pilmerking til diverse steder. Er du heldig kan du støte på en elg, mer sannsynlig på et rådyr eller to. Det er både rådyr og elg, rev og grevling i skauen på Tjøme.

Det er flere parkeringsplasser, den største er syd på kartet, Tjøme ungdomsskole, ellers er det god plass på parkeringen ved kirkegården nord på kartet. NB! årets Tjøme-kart er i A3 størrelse

Velkommen til Tur-orientering på Tjøme!

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Tjøme enda.