Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Trollelg (Trondheim)

OL Trollelg (Trondheim) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Trollelg (Trondheim) på e-post od-musu@online.no for å opplyse om dette.

Velkommen til OL Trollelgs turorientering i 2021 !

Trollelg arrangerer i år turorientering i fem områder, med 100 poster fordelt på 5 kart, alle i målestokk 1:10.000. På kartet Smistad-er det 6 poster, på Leinstrandmarka øst er det 14 poster, på karte Leinstrandmarka vest 30 poster, på kartet Vassfjellet/Skjøla 25 poster og på Langmyra/Tjuvdalen er det 25 poster.

I tillegg til de 100 faste TUR-O-postene har vi laget to "Blå turer", som hver består av 7-8 lette poster, som passer for deg som vil prøve turorientering. Du kan velge "Blå tur ved Saupstad" og/eller "Blå tur ved Ringvål skiarena".

Turorientering er en kjempefin måte å komme seg ut i marka på, enten man skal trene, eller bare ut og nyte naturen.

For å komme igang er det bare å kjøpe en kartpakke til kr 300, ved et av våre utsalgssteder, som er Intersport City Syd, Intersport Tillertorget, Nor-Contact AS, Søbstadvegen 1B på Heimdal og Urmaker Asklund, Ole L. Kolstads vei 2, i Søbstadveien på Heimdal. TUR-O-konvoluttene vil være i salg fra lørdag  17. april. 
Se også http://turorientering.no/oltrollelg/utsalgssteder/,  der du kan registrerere  deg som deltaker i Trollegs turorientering. 
TUR-O-konvolutter kan også bestilles via turorientering.no, men da koster kartpakken kr 350, inkl. kr 50 for porto.

NB   Ingen kontant betaling ved salgsstedene. Betaling med VIPPS, 521451 eller søk etter Trollelg, eller til bankgiro 9235.15.98036.

Fra 2011 begynte vi med nettregistrering for tur-o poster. På denne siden vil du altså enkelt kunne registrere postene du har vært på, i tillegg til å se hvor mange poeng andre har. Du kan også legge ut bilder og historier i turbloggen vår, og lese om turopplevelsene andre har hatt.

For spørsmål eller tilbakemeldinger, er det bare å ta kontakt via mail: od-musu@online.no.

God tur!