Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Trollelg (Trondheim)

sesongen er avsluttet

Velkommen til OL Trollelgs turorientering 2018 !

Trollelg arrangerer i år turorientering i fem områder, med 100 poster fordelt på 5 kart, alle i målestokk 1:10.000. På kartet Smistad er det 12 poster, på Leinstrandmarka øst er det 20 poster og det er også 20 poster på Leinstrandmarka vest. På kartet Vassfjellet/Skjøla er det 28 poster og på Langmyra/Tjuvdalen er det 20 poster.

Vi har også laget to "Blå turer", som hver består av 7-8 lette poster, som passer for  de som vil prøve turorientering. Du kan velge "Blå tur til Rønningen" og/eller "Blå tur ved Rosten skole".

Turorientering er en kjempefin måte å komme seg ut i marka på, enten man skal trene, eller bare ut og nyte naturen.

For å komme igang er det bare å kjøpe en kartpakke til 250 kr, enten ved et av våre utsalgssteder, på(http://turorientering.no/oltrollelg/utsalgssteder/) eller ved å kontakte oss på e-post. Deretter registrerer du deg som bruker her på turorientering.no.

NB  Kun kontant betaling på salgsstedene; ikke betalingskort.
NB  Ny sportsbutikk på Heimdal: Nor-Contact AS, Søbstadvegen 1B. (Samme sted som MX Heimdal Sport AS tidligere)

Fra 2011 begynte vi med nettregistrering for tur-o poster. På denne siden vil du altså enkelt kunne registrere postene du har vært på, i tillegg til å se hvor mange poeng andre har. Du kan også legge ut bilder og historier i turbloggen vår, og lese om turopplevelsene andre har hatt.

For spørsmål eller tilbakemeldinger, er det bare å ta kontakt via mail: od-musu@online.no.

God tur!