Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Trollo (Re)

OL Trollo (Re) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Trollo (Re) på e-post gunnar.rustan@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til Tur-orientering i 2019.

Trollo samarbeider med OTO (Tønsberg) og OK Horten og de tre klubbene har en felles tur-O konvolutt. Det jobbes nå iherdig med å forberede årets tur-O sesong. Det planlegges turer på disse kartene:

5 kart med tilsammen 115 poster

Esso skogen (OTO) - 30 poster

Teieskogen (OTO) - 20 poster

Vardåsen (OTO) - 20 poster

Langevann (OL Trollo) - 25 poster

Hortensskogen / Karljohansvern (OK Horten) - 20 poster

Postene er merket med oransje/røde og hvite postflagg. På postflagget er det påført postnummer og en bokstavkode. Bokstavkoden skriver du ned og registrerer på turorientering.no 

Skjema for å notere ned bokstavkode mens du er ute, samt postbeskrivelse finnes på baksiden av kartet på de som er kjøpt i konvolutt, og på eget ark for de som er lastet ned via turorientering.no

Tur-O konvolutten til Trollo vil legges ut til salgs i aktuelle butikker fra midten av april, men den kan også bestilles og sendes per post. Send da din bestilling til gunnar.rustan@gmail.com. Tur-O konvolutten er også tilgjengelig elektronisk på Link til OTO Tønsberg for elektronisk kjøp eller registrering av postkoder . Dette er også stedet for felles registrering av poster. Merk at konvolutten man kjøper er den samme for alle disse tre klubbene.

For info fra OL Trollo, se på www.trollo.no/ og/eller http://turorientering.no/oltrollo/
For info fra OK Horten, se på www.okhorten.no og/eller http://turorientering.no/horten/
For info fra OTO Tønsberg, se https://oto-orienteringslaget-tonsberg-og-omegn.webnode.com/ og/eller https://turorientering.no/oltonsbergogomegn/

Trollo's utsalgsted er:

Sport 1 Revetal

Sesongavslutning
Slagen samfunns-sal (Slagenhallen) tirsdag 19. november kl. 18.30, for å dele erfaringer fra årets sesong, dele ut premier (merker, plaketter og diplomer) og ha utlodning. Det serveres kaffe, brus og kaker.

Utsalgssted:

Sport 1 Revetal

Merkekrav turorientering
Turorienteringsmerke får du hvis følgende krav er oppfylt:

Postene gir poeng. Grønn post er 1 poeng, blå er 2, rød er 3 og svart er 5.

Hvert 5. år du har tatt gullmerke er du kvalifisert til en plakett.

Merker og plaketter deles ut på sesongavsluttningen. Alle under 17 år som møter opp får utdelt merker og plaketter som de er kvalifisert til. De som er 17 år og mer får utdelt på forespørsel. De som ikke har anledning til å møte opp på avsluttningen kan på forespørsel få merke/plakett tilsendt i posten.

Trening
For deg som ønsker mer orientering er du velkommen til Trollos treninger. Vi trener normalt torsdager fra 18-19. Følg med på Trollos nettsider www.trollo.no

Ved hjelp av appen "Turorientering" kan du få kart også på mobiltelefonen.

God tur!