Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Vallset/Stange (Stange)

OL Vallset/Stange (Stange) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Vallset/Stange (Stange) på e-post ma-narum@online.no for å opplyse om dette.

TURORIENTERING 2018

Årets opplegg ligner mye på det som var i fjor. På turorientering.no ligger flere turer som kan lastes ned direkte fra internett, i tillegg til de tradisjonelle tur-o-konvoluttene som kan kjøpes på visse utsalgssteder. Pr. 20. mai er nettløsningen for turorientering ved O-laget Vallset/Stange klar med løypa for Stange sentrum. Resten av turene legges ut innen 28. mai.

Kartet i Stange sentrum er en såkalt «grønn tur» der alle postene kan tas til fots, med sykkel, barnevogn el.l. Kartet i Vestbygda (Ihleberget) har både en grønn tur og en mer krevende løype. Konvoluttene med kart for alle 4 områder vil bli tilgjengelige på følgende utsalgssteder fra 30. mai:

  • Bensinstasjonen i Romedal sentrum
  • Joker i Vallset
  • Stangehallen
  • HHT-butikken på Hamar

Det ligger i år poster i følgende områder (kart i parentes):

  • I Vestbygda (Ihleberget)
  • Stange sentrum
  • Tangen øst
  • Fossberget i Vallset

Alle kan nå registrere kodene sine på nett (http://turorientering.no/olvallsetstange/ ). Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort - og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å finne postene.

Vanskelighetsgraden varierer. «Grønne poster» – ser ikke noe annerledes ut enn andre tur-o-poster, men er poster som er enkle å finne og gjerne lett tilgjengelige fra sti. Disse er spesielt nevnt i beskrivelsen av turene. De øvrige postene er noe vanskeligere. Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen!

Har du spørsmål til postene/ plasseringen eller mener det er poster som er borte, tar du kontakt med Arnstein Dale arnstein.dale@norconsult.no eller Ragnhild Skogsrud ma-narum@online.no .

O-laget Vallset/Stange er en klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper, men ønsker oss gjerne flere! Se klubbens hjemmeside: http://vallsetstange-ol.idrettenonline.no/ , eller følg oss på vår Facebook-side.