Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Freidig (Oppdal)

Freidig (Oppdal) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Freidig (Oppdal) på e-post turo@freidig.idrett.no for å opplyse om dette.

TUR-O-SESONGEN FOR 2019 ER OVER. MEN NYE MULIGHETER TIL VÅREN!

 

VELKOMMEN TIL FREIDIGS TURORIENTERING I OPPDAL

Freidig er en orienteringsklubb fra Trondheim. Siden 2017 har Freidig arrangert turorientering i Oppdalsterreng.

Turorienteringen i Oppdal starter på forsommeren når det har blitt bart i marka, og avsluttes utpå høsten før elgjakta starter.

Salg av turorienteringspakken kan kjøpes på VPG og Intersport Oppdal fra slutten av mai. I tillegg er det salg også hos Axel Bruun Sport i Trondheim. Prisen er 150 kr ved kjøp på disse stedene. 

Det er også mulig å bestille via nett eller e-post, men vi må da dekke inn ekstra utgifter (til porto, gebyr) slik at prisen da blir 200 kr. Det kreves forhåndsinnbetaling før konvolutten sendes ut.

Det er også lagt ut et kart med 10 poster, som en kan laste ned gratis. Dette er en såkalt "grønn tur", som betyr at det er relativt enkle poster som ligger nær store stier.

Det kan også lastes med enkeltkart med poster inntegnet. Dette koster 50 kr pr. kart.

Mer informasjon om Freidigs turorientering i Oppdal finner du på våre hjemmesider. For spørsmål og hjelp: turo@freidig.idrett.no

 Vi er også på Facebok: https://www.facebook.com/groups/187351018577447/

God tur!