Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Freidig (Oppdal)

sesongen er avsluttet

VELKOMMEN TIL FREIDIGS TURORIENTERING i OPPDAL

TURORIENTERINGEN FOR 2018 ER NÅ OVER. VELKOMMEN TILBAKE I 2019.

INFO FOR 2018 VAR:

Freidig er en orienteringsklubb fra Trondheim. Siden 2017 har Freidig arrangert turorientering i Oppdalsterreng.

Turorienteringen på Oppdal starter på forsommeren når det har blitt bart i marka, og avsluttes utpå høsten før elgjakta starter.

Salg av turorienteringspakken for sesongen 2018 kan kjøpes på VPG og Intersport Oppdal fra ca 28. mai og på Gjevilvasshytta fra ca 23. juni. I tillegg er det salg også hos Axel Bruun Sport i Trondheim. Prisen er 100 kr ved kjøp på disse stedene. 

Det er også mulig å bestille via nett eller e-post, men vi må da dekke inn ekstra utgifter (til porto, gebyr) slik at prisen da blir 150 kr. Det kreves forhåndsinnbetaling før konvolutten sendes ut.

Det er også lagt ut et kart med 10 poster, som en kan laste ned gratis. Dette er en såkalt "grønn tur", som betyr at det er relativt enkle poster som ligger nær store stier.

Det kan også lastes med enkeltkart med poster inntegnet. Dette koster 40 kr pr. kart.

Mer informasjon om Freidigs turorientering på Oppdal finner du på våre hjemmesider. For spørsmål og hjelp: turo@freidig.idrett.no

 Vi er også på Facebok: https://www.facebook.com/groups/187351018577447/

God tur!