Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Oppsal Orientering

sesongen er i gang

Tur-orientering er en flott og trygg måte å holde seg i form i en tid der det blir ekstra mye innesitting på mange. 

I år oppfordrer vi alle til å bestille på e-post post@oladilt.no eller her på turorientering.no (registrer ny bruker). På grunn av koronaviruset vil det inntil videre ikke bli solgt konvolutter på de faste utsalgsstedene på bensinstasjoner og butikker langs Østmarka.

- Deltagerpose med stemplingshefte + alle kart: 550 kroner

- Turkart over Østmarka: 200 kroner

- Ekstra stemplingshefte: 50 kroner

Vi oppfordrer alle til å holde god avstand i skogen, og følge Folkehelseinstituttets smittevernsanbefaleringer. Av smittevernhensyn vil det ikke bli vanlige stifteklemmer på postene i år. Så ta derfor med penn for å notere koder i boka. Det er også mulig å registrere postene på mobil på "Tur-o på nett".

Postene våre dekker hele området fra Ellingsrud i nord til Bysetermosen i sør på vestre side av Elvåga. Det er hele 85 poster fordelt på sju kart. I tillegg vil det være fem ekstra-poster på «Ola Dilt-dagene» 6. og 7. juni på kartet «Puttåsen». Også i år har vi et gjestekart i traktene ved Breisjøen i Lillomarka, og du får dermed 20 bonusposter i et flott terreng. Vi samarbeider også med Kolbotn & Skimt i Follo, der du finner 22 poster på kartet Bukkesti Nord i Sørmarka. 

For de minste tilbyr vi dessuten Mini-Dilten helt gratis, med et eget kart ved Ulsrudvann, der barna kan få et eget merke. Ta kontakt på post@oladilt.no eller last ned i menyen.

De mest hardbarkede kan ta fem såkalte "villmarksposter" på kartet Durud i Enebakk. Her blir orienteringsevnen satt virkelig prøve i et flott og ukjent terreng for de fleste. Vi har også fem fjernposter på noen av de mest øde stedene i Østmarka. Til disse postene trenger du "Turkart over Østmarka". Kartet kom i ny utgave i 2018, og må bestilles ekstra på post@oladilt.no.

 

Vi skulle også ha hatt "Periodens post"  med gjestebok, men dette er kansellert i år da postene skal være berøringsfrie for å begrense smitte. På avslutningen 12. november på Oppsal Samfunnshus vil det også i år være Ola Dilts populære Østmarka-quiz.
 

Dersom du ikke har muligheten til å bestille på nett, kan du ta kontakt med:

Hans Zachariasen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO, (selvbetjening) evt. telefon 99 01 99 07

Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO (selvbetjening)

Her er tidsperiodene når postene er ute.

Fire prøveposter står ute fra 5. april-21. juni (Puttåsen og Ulsrudvann)
1. periode varer fra 5. april-21. juni og 12. april-21. juni: 25 poster (Haukåsen og Puttåsen)
2. periode varer fra 10. mai-4. oktober: 25 poster (Alle kart)
3. periode varer 5. juli-4. oktober (30 poster)

Minidiltpostene er ute 5. april-4. oktober..

Fjernpostene omfatter 5 poster. Disse postene står ute 10. mai-4. oktober. 

For gjestepostene i Lillomarka er det 20 poster. Disse står ute fra 1.mai til 4. oktober.

For postene i Sørmarka er vår-postene ute fra 5.april.

Bli med i OlaDilts Facebook-gruppe eller følg oss på www.oppsal.com

Vel møtt, lykke til og god tur!

Hilsen oss i Oppsal Orientering