Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Arrangementer

Ola Dilt starter salg som Drive-in

Pga koronasituasjonen kan vi ikke ha tradisjonell åpning med bål pg poster søndag 29. mars. Vi åpner derfor salget allerede nå 22. mars som en drive-in løsning for å spre salget litt…. samtidig ønsker vi ikke å belaste våre vanlige utsalgssteder med stor trafikk i den situasjonen vi nå er i.

Søndag 29. mars vil de av dere som som har VIPPS kunne kjøpe konvolutt og klippebok på parkeringsplassen utenfor Bøler senter mellom kl 10 og 12. Vi oppfordrer til at dere holder avstand til andre diltere, slik at alle føler seg trygge i kjøpssituasjonen.

Kartutsnitt for periode 1 og åpningsposter vil bli lagt ut på turbloggen før åpningsdagen 29.3.

Minidilt-kart og Kart med Åpningsposter kan lastes ned fra www.turorientering.no og Turer.

Etter Åpningsdagene vil materiell kunne kjøpes med Vipps utenfor hos Hans Zachariassen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO eller utenfor hos Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO (selvbetjening)

Det blir ikke vanlig stifteklemmer på postene i år. Ta derfor med penn for å notere koder i boka   inntil videre benytter vi oss ikke av andre salgssteder.

Følg med på turbloggen for oppdatert info.

Åpningsdag Ola Dilt 2020 AVLYST!

Men: Også vi må ta hensyn i disse «smittevern»-tider og vi har i dag fått pålegg fra Norges Orienteringsforbund om å bidra med å hindre smitte.

Åpningsdagen er avlyst , men Åpningspostene på et kart-utsnitt vil bli lagt ut på Bloggen senere eller lastes ned under Turer her i turorientering.no. Åpningspostene bli stående lengre og kan altså tas senere etter 29. Mars.

Heller ikke Utsalgsstedene vil få materiell nå, Se blogg for alternativ steder for å kjøpe OlaDilt.

Det er viktig å overholde myndighetenes pålegg om smittevern og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning.

Folkehelseinstituttet sier samtidig at fysisk aktivitet er bra for helsa og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.

Mvh OlaDilt

Ola Dilt-dagene 2020

Ola Dilt-dagene 2020

I år er de fem ekstra-postene i forbindelse med «Ola Dilt-dagene» 6.-7 juni på kartet «Puttåsen».

NB postene står i år ute tom søndag 28 juni  ("mot normalt" kun to dager).