Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nattur i Puttåsen på overtid - for å sanke GULL!

Jeg manglet 2 poeng for gull, så onsdag 15.10 dro Steinar og jeg ut på en kvelds-/nattur for å ta 4 poster vi manglet i Puttåsen.

Postene 56/59/60 sto fortsatt ute på Puttåsenkartet, mens post 65 var tatt inn. Men vi fulgte tråkket til der posten hadde stått, og fant hullet i treet etter postoppslaget. Så da ble det både 3 klipp, GULL på meg, samt en 'virtuell' inntatt post.

Vi startet fra Nuggerud og gikk opp stien mot Svartputt. Til tross for 'løfter' fra yr.no om at regnet skulle gå sør for Oslo, så ble det en våt, glatt og etterhvert mørk tur. Bakkene opp til postplukket kunne starte føltes lenger og mer steinet enn forventet, og mørket kommer jo bare tidligere og tidligere nå.

Vi var først på post 60, og ble glade for å bli møtt av både postplater og kode :-) Så dra vi innom post 65, som vi visste var hentet inn. Men fant treet som den hadde stått på, så det er jo like bra!

Deretter bar det videre til post 59, og nå begynte det å bli skikkelig mørkt. Hjalp heller ikke at det regnet, så vi ble stadig våtere. Posten var fint plassert og ble funnet lett. Siste posten 56 tok vi via Lauvtjern og Svartputt, før vi fulgte stien nordover mot myra vest for posten. Herfra var det så mørkt at vi gikk mest på kompasset og terrenget, men etterhvert fant vi heldigvis et Ola Dilttråkk. Og etter litt leting fant vi også den godt gjemte posten inne i alt det grønne og tette buskaset, var ikke lett da det nå var blitt virkelig mørkt. Savnet den kraftige Silva hodelykten min da, men de små dugde også. Så var det å rusle ned den bratte, steinete stien tilbake til bilen.

Selv om jeg har klart gull, man er det fortsatt et par turplaner jeg har før postene blir tatt inn. Takk for en lang og flott sesong... og nok en gang takk for at dere somler med å ta inn postene ;-)