Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernposter 16 juli

Hadde en flott, men slitsom tur. Kartet over Østmarka var ikke helt nøyaktig, særlig gjaldt dettte blåmerket løypene. Noe som gjorde at vi droppet å ta post 83.
Men bevares dette er et flott turområdet i Østmarka som jeg aldri før har gått i. En stor takk til dem som har satt ut postene, men noe bedre kart over området hadde hjulpet oss som ikke er proffe til å lese kart.

Fjernposter lørdag 21 juni

Tok fjernpostene 81 og 82. Startet og avsluttet turen ved Blystadlia. Hadde ingen problemer med å finne post 81. Gikk opp den gulestien som gikk til Åmotseter. Ved Ramstadslottet ved post 82 var det en utrolig flott utsikt over hele Østmarka m.m. Denne utsikten var verdt hele turen. De tre siste fjernpostene har jeg tenkt å ta til høsten.

Haukåsen 28 mai

Startet og sluttet turen ved Østmarksetra. Turen var flott, men slitsom med mye oppoverbakker. Høydepunktet på turen var når vi så en Tiur. Vær nøye å les karte godt når du skal ta post 33 ellers kan det bli mye klatring.

Spinnern 25 mai

Turen startet og avsluttet ved Sandbakken. En flott tur med lite folk i skogen. Faktisk var det gjøken som lagde mest lyd, herlig. Dette er et turområde som jeg kan anbefale å gå Ola Dilt i.

Skullerudåsen 8 mai

Gikk Skullerudåsen og tok postene 46,47,48,49,50. Hadde kjempefin tur med praktfullt vær. Rota noe grusomt ved post 50. Gikk for tidelig inn fra stien når jeg kom fra Skullerudmosa.
Blåbæra blomstret. Vi får håpe at insektene gjør resten av jobben så det blir mye bær i sommer.