Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernpost 85

Om dagen er i varmeste laget så er det fint å finne poster i marka på kveldstid. Passe svalt mellom trærne og dagslyset varer lenge.
Parkerte ved Bronåssetra på Hovelsrudveien og fulgte stier til post 85 som jeg ikke fikk med meg på forrige tur. Ca en time tur-retur

Fjernpostene

Etter å ha brukt orienteringskart i 1:10000 var det uvant å finne fram med turkart 1:25000. De fleste postene gikk greit, med unntak av 84 som jeg brukte endel tid på. Her gikk jeg for tidlig ut i terrenget fra stien. Og på vei tilbake til Sandbekken endte jeg opp på feil side av Åmotdammen, så post 85 får vente til en annen gang. Ellers er jeg enig med tidligere innlegg; dette tar tid! Store avstander og kupert terreng. Og mye fint å se, både fra Bjønnåsen og Ramstadslottet.

Skullerudåsen

Ettermiddagstur ut fra Skullerudstua i lekkert vårvær. Først post 50, så til Plankeveien v/ Kruggmyr, sørover til Dølerud med kafferast på tunet. Deretter nordover via Rundvann til poster på Skullerudåsen.
Ei fin tid å rusle i marka, dette, kanskje den aller beste? Veldig bra at 2. periode postene allerede blir satt ut.

Lutvann post 1-5

Fin formiddagstur med solgløtt. Og gummistøvler - det er fortsatt ganske fuktig noen steder. Og postene er merket med koder.