Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Under stup finner du lettest nedenfra

Liten oversikt i lia ned mot post 28. Du ser ikke flagget før du står på kanten av stupet.
Under skrent/stup er den eneste postdetaljen det vanligvis lønner seg å ta nedenfra. Stup kan du som regel se på en viss avstand når du kommer nedenfra. Andre detaljer oppdager du lettest ovenfra.

Puttåsen, post 6 - 10

Jeg var i dette området i går. Lite snø og for det meste tørt og bart høyt i terrenget, men vanskelige forhold i dalen som går fra Grønlia til nordre Puttjern og langs stien fra Grønlia mot Lutvann, begge steder var det mye råtten snø med vann og blautmyr under.

Lutvann post 1-5

Fin formiddagstur med solgløtt. Og gummistøvler - det er fortsatt ganske fuktig noen steder. Og postene er merket med koder.

Puttåsen

Her synes jeg Post 10 er en toppost. God utsikt. Og Puttjern er jo også verdt et besøk. Det er vel snart en historisk post!
Litt mye snø fremdeles ved disse postene.

Nyhet: Postregistrering via SMS

Det er nå tilrettelagt for å registrere her på klippekortet via SMS:
Send TURO kontrollkode til 2229.
Dette koster kr. 2 pr. melding; dette er et gebyr som ikke tilfaller Ola Dilt.
F.eks: Er koden ABC, send TURO ABC til 2229.
Merk at det kan være steder i Østmarka som ikke har mobil-dekning.

Endelig ...!

Endelig i gang igjen! Selv om det bare ble en kort tur innom postene 1 og 2 i øsende regnvær så kjentes det deilig. Bare kodene kommer på plass så får jeg bruk for den medbragte blyanten også. Jeg er forresten litt usikker på om dette med å huske på blyant på turene er et framskritt ... ;-))

Lutvann og dataregistrering postene 1 -5

Jeg ble litt skuffet over ikke å finne datakodene på disse postene! Blir disse merket? Ellers er forholdene fine her. Det er greit å gå. Noen dager til så er nok mesteparten av snøen tint vekk? Det er en fin runde: Østmarksetra - Post 2,Post 1, så gå forbi Skøyenputten for å ta veien opp, derfra sti rett til Post 5, Post 4, Post 3 og skogstien tilbake.

Fjernposter

Mange vil nok også i år sette pris på årets fjernposter. Terrenget er spennende, men ikke så krevende som fjorårets poster sør for Losby.
En gjestebok på post 84 ved Tappenbergvann fortalte om ca. 30 besøk, dog var nok det reelle tallet noe større.
Og ta gjerne bilder på turen og legg dem ut her på denne siden.
Her er post 82 og 84 i 2007- virkelige fjernposter i villmarka var dette.

1.periode på Slettfjell satt ut

Postene på Slettfjell ble satt ut lørdag 15.mars. Noe vått i myrene og is ved Korketrekkeren og Hestehullet, og mer snø er det jo kommet de siste dagene. Men god tur!! Hilsen Ola Dilt

Fjernpostene fra 2007

Siden det var lagt ut en gjestebok på en av disse postene, så kunne vært moro å hørt hvor mange som hadde skrevet seg inn der.
Forøvrig kunne jeg godt tenkt meg et lignende opplegg i de fjernere deler av Østmarka et annet år.

Hilsen en av "villmennene"