Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernposter 16 juli

Hadde en flott, men slitsom tur. Kartet over Østmarka var ikke helt nøyaktig, særlig gjaldt dettte blåmerket løypene. Noe som gjorde at vi droppet å ta post 83.
Men bevares dette er et flott turområdet i Østmarka som jeg aldri før har gått i. En stor takk til dem som har satt ut postene, men noe bedre kart over området hadde hjulpet oss som ikke er proffe til å lese kart.

Svar til Brit Berntsen vedr. 1. periodeposter

Lutvannspostene fra 1. periode ble tatt inn ganske tidlig iår. Vi var på tur i området 2. juli, og da var ihvertfall postene 1 og 2 tatt inn.

Men flere kart har 1. periodepostene stående ute. I helgen var vi innom et par på Skullerudkartet, og forrige onsdag sto Puttåsenpostene ute (se min blogg fra turen). Imorgen har jeg tenkt meg en tur til Slettfjell, har blitt fortalt at alle fra 1. periode fortsatt står ute, med unntak av post 18.

Lykke til og god tur! Hilsen en annen postsomlepave :-)

Poster for periode 1

Er det noen som vet om postene fortsatt er ute?
Mangler noen som jeg gjerne skulle ha tatt! :-)
Gjelder lutvann-kartet

3.periode på Puttåsen er satt ut

Også postene 56-60 er nå ute i skogen.
Ved en forglemmelse er kodene ikke satt på; så for de som klipper på nett i tillegg, er kodene:
56: RJT
57: XZQ
58: YXN
59: ZCM
60: AGB

God tur til alle!

Sommerhilsen fra Ola Dilt

Kodene på Puttåsen Post 56 -60?

Startet med Post 57. Her var det skrevet med tusj 3 bokstaver som ikke ble godkjent da jeg la det inn. Men jeg fant ingen koder på de fire andre postene. Ettersom jeg også tok Post 64 og 65, ble turen likevel vellykket, for der var det koder.

Kveldstur til 1. periodepostene på Puttåsen

Igår kveld var vi på en liten OD-tur for å se om 1. periodepostene fortsatt sto ute på Puttåsen. Og det gjorde dem! Det ble en fin runde fra Ellingsrud, avsluttet med en utrolig utsikt fra post 10 utover en vakker himmel.

Takk for at dere 'somler' med å ta inn postene, veldig fint for en allergiker som ikke får gått så mye på tur i mai og juni!

3.periode Slettfjell er satt ut

Post 66-70 ble satt ut søndag ettermiddag i et særdeles kraftig regnvær og det var en tur for de spesielt interesserte.
Men altså: Det er fint og frodig i skogen og noen multekart ble sogar observert.
Pga regnværet var det vrient å merke koden på post 70; koden her er EIL.

Forøvrig vil 1.periode Slettfjell stå ute ennå, men unntak av post 18, som måtte benyttes til en post i 3.periode.
God tur!

Hilsen Ola Dilt

Skullerudåsen

Postene 46-50 i dag. Flott dag i skogen, det begynner å bli varme i været igjen!
Orkideer er ikke så vanlig i Østmarka (pga. sur jord), men mellom post 46 og 47 fant jeg noen flekkmarihånd på en myr. Flekkmarihånd er ikke så avhengig av kalkgrunn som mange andre orkideer.
Flott utsikt fra Korpåsen mellom post 49 og 50. Glemte å notere koden fra post 50, men pytt sann, klippet har jeg jo. ;-)