Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Utsiktstur

Gikk inn fra Hellerud og tok postene 21-25 og 37. Flott utsikt over Lutvann. Tuslet ned igjen ved Rundtjern, videre forbi Solbergvann og tilbake. Fin tur, deilig å se at skogen er grønn igjen etter tørken tidligere i sommer.

Kveldstur fra Sleppa og nordover rundt Kroktjern.

Flott kveldstur i fint vær med Steinar, som også er hektet på Ola Dilt. Jeg er akkurat hjemkommet fra solfylte Nice, og det ser ut som jeg tok med finværet hjem :-D

Turen gikk først inn til Sleppa, derfra klatret vi opp til post 31 som allerede hadde fått et lite Ola Dilttråkk opp. Ferden videre gikk via historisk post 39, før runden 11-15 ble tatt rundt Kroktjern. Flere flotte utsiktspunkter langs ruten.

Takk for flotte OD-poster som vanlig, og også for at dere lar dem stå ute noe etter dead-line så vi kan kombinere postene til litt andre ruter. Spesielt fint for oss pollenallergikere som ikke får gått så mye i skogen på våren pga. allergiproblemer.

Da har jeg kommet i siget med Ola Dilt-posten, formen er oppadstigende, og jeg gleder meg allerede til neste OD-tur. Jeg håper dere fortsatt somler litt med å ta inn postene fra 1. periode, spesielt Puttåsen, Lutvann og Slettfjell, som jeg mangler ;-)

Flere turmuligheter for ivrige Ola Diltere

Hvorfor ikke kombinere besøk til noen av fjernpostene med "Skogstrim", Østmarka orienteringsklubb sin turorientering? Kartpose fås kjøpt blant annet hos Anton Sport på Metrosenteret. O-kart over Åmotdammen hører med til den kartpakka. "Skogstrim" er på nett i år akkurat som Ola Dilt. Fin sjanse til å bli bedre kjent på Lørenskogsida av Østmarka.

Fjernposter

Besøkte fjernposter 82,83 og 84 i dag. Det ble en god lang tur med utgangspunkt fra Marikollen skisenter. Fin tur, men kaffekosen ble noe forstyrret av en del knott.
Hilsen Lilly og Harald

Fjernposter lørdag 21 juni

Tok fjernpostene 81 og 82. Startet og avsluttet turen ved Blystadlia. Hadde ingen problemer med å finne post 81. Gikk opp den gulestien som gikk til Åmotseter. Ved Ramstadslottet ved post 82 var det en utrolig flott utsikt over hele Østmarka m.m. Denne utsikten var verdt hele turen. De tre siste fjernpostene har jeg tenkt å ta til høsten.

Skullerudåsen

Hadde en flott tur på Skullerudåsen idag. Surret litt rundt post 77, ellers gikk det smertefritt. Kom over en hoggorm som lå og solte seg, og Chili fikk prøvd sin nye kløv. Syklet inn fra Grønmo til Rundvann. Stor takk til dem som har laget så fine nye "broer" over myrområdene!

Aamodtdammen o-kart

Dette o-kartet er gitt ut av Østmarka orienteringsklubb, og på klubbens hjemmeside står det at kartet er til salgs hos Kjell Solberg tlf 67901592

Skullerudåsen - 3. periode

Flott tur i dag på Skullerudeåsen.
Postene fint plassert. Nydelig terreng. Telt ved Smalvann og en fisker som ikke hadde fått napp ennå. Siste post ble klippet til kirke-klokkeklang og så kom regnet.... Takk til postutlegger

O-kart Åmodtdammen

Som fersk Ola dilter har jeg blitt helt hekta og har nå bare to trekantposter igjen.Våren har gitt mange flotte naturopplevelser med fugle- og dyreliv i rikt monn. Nå står fjernpostene for tur, men som flere har nevt kan de være kinkige å finne med vanlig turkart. Rigmor nevner O-kart over Åmodtdammen. Hvor får man kjøpt det? og er det andre kart som kan være nyttige?

Post 46 til 50 "Skullerudåsen"

Hadde en aldeles nydelig kveldstur med ovennevte poster i kveld. fant også restene av hytta til Korpåsolsen med plakatutsnitt fra boken til Sverre Fjelstad. Litt rart at noen ville bosette seg på et slikt sted

hilsen Harald