Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen 28 mai

Startet og sluttet turen ved Østmarksetra. Turen var flott, men slitsom med mye oppoverbakker. Høydepunktet på turen var når vi så en Tiur. Vær nøye å les karte godt når du skal ta post 33 ellers kan det bli mye klatring.

Fant ikke post 81

Synes ikke kartet stemtet med alle stiene jeg fant og prøvde ut forskjelligfe alternativer uten å lykkes med å finne posten. Må forsøke igjen en annen gang. Jeg fant post nr.85 i alle fall. Magne

Slettfjell

Deilig tur i flott vær, postene 16-20 (og 39) gikk greit. Skogstorkenebb, jonsokblom, myrfiol og mamge flere viser at det snart er sommer. :-)

Fjernposter 81-85

Fra Blystadlia. Fant ikke 81 og gikk til Bjønnåsen. Fantastisk utsikt. 82 og til Ramstadslottet. Videre til 83 med gjestebok!
Ny tur i dag fra Hovelsrudveien til 85, 84 og deretter til 81 som var vanskelig å finne!! Pen kolle med lillekonvall og kafferast.

Spinnern 25 mai

Turen startet og avsluttet ved Sandbakken. En flott tur med lite folk i skogen. Faktisk var det gjøken som lagde mest lyd, herlig. Dette er et turområde som jeg kan anbefale å gå Ola Dilt i.

"Ola Dilt-dagene" 24-25 mai

Det var et yrende liv ved Løkka ovenfor Rustadsaga, da Oppsal Orientering arrangerte Knut Valstads Minneløp søndag med nesten 800 deltagere. Og mange diltere benyttet anledningen til å sanke ekstra poeng ved å ta de 5 postene som kun stod ute denne helgen.

Hilsen Ola Dilt

Søndag 25 mai

Hadde en aldeles nydelig tur i dag. Møtte mange kjente, og traff mange hyggelige orienterere på min vei i Skullerudåsen til poster 26 til 30 samt OD 1 til 5. Det var et yrende liv i skogen. En riktig avstressende dag etter en anstrengende arbeidsuke.
harahoff@online.no

Fjernpostene er satt ut

Fjernposene er nå satt ut. Benytt anledningen til å besøke en annen og spennende del av Østmarka. Men terrenget er kuppert og krevende og sett av god tid. Et passende utgangspunkt kan være Blystadlia eller Sandbekkhytta.
Underveis kan du besøke både Bjønnåsen, som er Rælingens 1000-års sted eller Ramstadslottet, begge steder er flotte utkikkspunkter.
På post 83 kan du også skrive deg inn i gjesteboka. (Merk at putten S for post 83 er vokst igjen, slik at dette ikke forvirrer deg).
Ha en god tur i skogen!

Hilsen Ola Dilt

Kompass funnet

Kompass funnet på post 13 i sydenden av Kroktjern. Kompasset har en kort rød snor. Er det ditt? Kontakt i så fall Terje Gregersen på tlf.: 22 32 25 36.