Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skullerudåsen 8 mai

Gikk Skullerudåsen og tok postene 46,47,48,49,50. Hadde kjempefin tur med praktfullt vær. Rota noe grusomt ved post 50. Gikk for tidelig inn fra stien når jeg kom fra Skullerudmosa.
Blåbæra blomstret. Vi får håpe at insektene gjør resten av jobben så det blir mye bær i sommer.

Skullerudåsen

Ettermiddagstur ut fra Skullerudstua i lekkert vårvær. Først post 50, så til Plankeveien v/ Kruggmyr, sørover til Dølerud med kafferast på tunet. Deretter nordover via Rundvann til poster på Skullerudåsen.
Ei fin tid å rusle i marka, dette, kanskje den aller beste? Veldig bra at 2. periode postene allerede blir satt ut.

Mistet kompass

Har noen funnet mitt kompass, mistet mellom post 5 og post 4, (Solbergvannet), søndag 4.5.08?
Hilsen Gerd Langsæter, tlf. 92459191

Lutvann og Dølerud

To turer i dag, en til Lutvann og senere til Dølerud. Fra posten på Lutvann var det fin utsikt, jeg har prøvd å lage et panoramabilde. Etter å ha vært på Dølerud tok jeg turen innom Svartkulp som er mer idyllisk enn navnet skulle tilsi.

Rundt Nøklevann

Hadde en flott tur rundt Nøklevann i dag med et par avstikkere for å ta postene 38 og 39. Nydelige farger i skogen med lysegrønt løv mot mørke grantrær og et fint teppe av hvitveis under.

Historiske poster lørdag 3 mai

Hadde en utrolig flott tur en varm maidag. Vi startet på Sandbakken, gikk via Dølerud til posten ved "Plankeveien" Deretter til Ødegården ned til Bremserud. Hvor det var matpause. Videre langs Nøklevann til brønnen ved Sarabråten. Deretter gikk ferden opp Lutdalen og opp til utkikksposten ved Lutvann. Så var det den blåmerkete stien nordover langs Lutvann til sluttmålet for turen nemlig Fagerholt. En kjempefin tur selv om det var litt bløtt på starten av turen mellom Sandbakken og Askevannet. Forresten er det noen som vet om det har gått en kjerrevei fra Nøklevann og opp åsen nordover mot post 16(Slettfjell)? Det så ut som om stien oppover var bygd opp og kunne ha vært en gammel kjerrevei.