Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fjernpostene 81, 82 og post 39

Startet turen fra Ulsrud t-bane stasjon. Gikk via Mariholtet på veien tok jeg historiske posten 39. Når jeg gikk opp bakken til posten kunne man høre susen av publikum fra fjern tid.

Etter en kaffepause ved Mariholtet gikk turen videre til post 81. Den var grei å finne selv om det var mye klatring mellom busker og steiner opp til posten.

Problemet oppstod da jeg skulle ta post 82, hadde tenkt å gå umerket sti som gikk langs Halssjøen. Den fant jeg ikke, men fant en sti langs kraftledningen. Den ble også borte så det endte med at jeg gikk i et landskap som var vanskelig å gå i. Derfor var jeg rimlig sliten når jeg kom frem til Post 82.

Hadde tenkt å ta post 83 også, men bestemte meg å gå forbi denne for nå var jeg så sliten og det var lang vei å gå hjem. Turen ble avsluttet på parkeringsplassen ved Skullerudstua etter jeg hadde gått via Skytten, Sør-Elvåga og Ødegården.

Mer om Halssjøen på skiforeningen.no: http://www.skiforeningen.no/markadb/showpoi.cgi?id=341