Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fine turer i marka. Sopp og bær.

Junior er hjemme for tiden, så plutselig har jeg en turkamerat. Vi har gått noen flotte turer. Først tok vi postene nær Grønmo. Deretter en tur til Haukåsen. Da var turen kommet til å forsøke seg litt lenger inn i marka, jeg manglet 4 fjernposter. Fra Sandbakken gikk vi inn mot N. Svanfossen og krysset der. Postene 84 og 83 ble tatt, dessuten fikk vi med oss 1,3 kg. kantarell og litt tyttebær før vi igjen krysset Elvåga ved Skyttenbrua. Vi var slitne da vi returnerte til Sandbakken.

I går ble det ny, lang tur, vi gikk ut fra Østmarksetra og gikk via Mariholtet. Post 81 var grei, det var litt mer "uveisomt" mellom 81 og 82. Vi var temmelig slitne da vi hadde vært rundt Nord-Elvåga og krysset Skyttenbrua for 2. gang p få dager. Da hadde vi enda noen km. igjen til bilen, men det går jo raskt på skogsveiene. Litt sopp og bær ble det også i går.

Da er alle fjernpostene tatt, jeg er spesielt glad for jeg fikk følge på disse to lange turene. Bildet av junior er tatt ved Halssjøen, mellom post 81 og 82. Så stille og deilig det var her! :D