Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Puttåsen

Siste OlaDilt tur i år gikk til Puttåsen. Jeg manglet post 56, 57 og 60 (58 og 59 har jeg tatt sammen med poster ved Krokvann tidligere i høst). Parkerte ved parkeringsplassen ved Ellingsrudflaten, så gikk vi innover og fikk med oss årets siste 3 poster. Da var alle 90 postene "i boks"!

Her var det ikke stort sopp å se, kanskje pga. det fine været vi har hatt nå, eller kanskje det ikke er så mye sopp i dette området?

Ned til Svartputt, videre vestover. Junior ønsket å ta en titt på Lauvtjern med tanke på ev. senere fisketur. Dette er et vakkert skogstjern, i nordenden ligger to hytter (en speiderhytte og en privat, tror jeg).

Deretter gikk vi tilbake til Svartputten, også der vaket det en ørret. Videre gikk vi østover, så en liten omvei sørover til Nuggerudsteinen, eller Djevelens (Fandens) prekestol som den også kalles. Det er flott utsikt østover herfra!

Deretter bar det nordøstover - og nedover de bratte skråningene mot Nuggerud der veien mot Mariholtet går. Derfra var det kort vei tilbake til bilen.

Årets OlaDilt er altså slutt for vår del, alle postene er tatt. Noen turer blir det fortsatt, jeg tenker meg kanskje en tur til kløftene ved Hauktjern bl.a. mens jeg fortsatt har junior som turfølge. ;-) Ellers er det jo nok av turer å velge i frem til snøen kommer. :D