Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ola Dilt posene for 2009

Endelig er Ola Dilt posene med kart her. Jeg fikk tak i min på Statoil Bøler. Regner med at de fleste utsalgsstedene nå har fått inn posene.

Har allerede begynt å planlegge mange spennende turer i løpet av 2009. Plasseringen av postene er variert som alltid slik at det blir endel enkle poster, men også endel ganske krevende poster.

De historiske postene iår er som følger:
36: Gullsmeden (nedlagt plasss) på Slettfjellskartet
37: Milorghula ved Smalvann på Skullerudåsenkartet
38: Fjelstad (nedlagt plass) på Skullerudåsenkartet
39: Hoppbakken ved Sleppa på Slettfjellskartet
40: Februene og Antons vei på Spinnernkartet

Fjernpostene er lagt til området mellom Elvåga og Halssjøen bortsett fra en post som ligger mellom Sandbakken og Eriksvann.

Skullerudåsenkartet er nytt i år og det var interessant å sammenlikne med det gamle kartet. Det var mer forskjeller en jeg faktisk trodde. Det er mye som forandrer seg på 8 år så det er veldig bra at Oppsal Orientering er flinke med å oppdatere kartene sine. Er det Spinnernkartet som nå står for tur for oppdatering?

Det er nok litt tidlig å planlegge dager for å besøke postene i 1. periode da det fortsatt ligger mye snø i marka. Jeg ser frem til å lese blogginnlegg fra folk når de er ute for å finne poster. Det er alltid godt å vite om var greit å finne dem og bart og tørt i marka eller om det var fortsatt mye snø, sørpete på stiene, søkkvåte myrer etc. Det er alltid litt koseligere å ta postene når marka er rimelig tørr.

Snart er vi i gang igjen etter en lang vinter. Ser frem til å treffe på mange Ola Diltere i skogen i år også.