Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Minidilten på nett

Hvordan registrerer man postene fra minidilten på nettet? Jeg så dem her tidligere, men nå er de borte. Alle minidiltpostene har bokstavkoder slik som de vanlige postene.

Jeg var ute i skogen idag og tok alle minidiltpostene samt prøvepostene på Ulrudvannkartet. Det var stort sett bart og ikke så altfor vått så turen var veldig fin i det gode været.

I områdene med tett vegetasjon på kartet er det imidlertid fortsatt endel snø. Den er endel snø på stien mellom prøvepost C og D.

Minidiltpost 9 er litt plundrete å ta på grunn av mye snø mellom stien til høyre for posten og selve posten. Den er best å ta ved å komme sydfra over høydedraget. Da er det ikke så mye snø man må vasse gjennom. De andre minidiltpostene kan lett tas uten å være borti snø.

De fleste stiene er omtrent helt tørre. De som er litt våte er ikke våtere enn etter en regnskyll på en sommerdag. Enkelte steder er det litt snø på stiene, men man kan lett gå på dem. Det er kun områdene nevnt over hvor snøen kan hindre ferdselen litt. Så tiden er definitivt moden til å besøke alle postene på Ulsrudvannkartet. :)