Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mangler 1 poeng...

Hmmm, tiden har gått fort i høst, og jeg har ikke fått vært ute så mye som jeg ønsket.
Ser nå at jeg mangler 1 poeng til gullmerket(!), og skal reise bort i helgen.
Noen mulighet til at Oladilt kan informere om når poster tas inn, og om det blir stående igjen noen etter helgen?
:-)

I gang igjen...

Hei!
Var veldig flink i vår, og var ferdig med 1. periodes poster før neste kom ut.
Men så var det denne sommeren da :-)
Ingen aktivitet i sommer, men nå er det gøy å være i gang igjen.
Til tross for alvorlig og langvarig feilnavigering mellom post 62 og 63,rakk jeg 10 poster i dag. Selv om det tok 7 timer... :-D
Nydelig turvær, lett overskyet, og fin temperatur.
Jeg tar bilde av postene underveis for å legge inn på nett når jeg kommer hjem. Post 63 har jeg problem med, klarer ikke tyde koden på bildet mitt(vedlagt). Post 65 glemte jeg å ta bilde av, klippet bare i boken.
Noen som vil dele disse bokstavkodene med meg? :-)
Takk for turen!

Ola Dilt dagen

Vi samlet oss 6 kollegaer fra jobb, og startet litt tidlig. Litt for tidlig viste det seg, for det klarnet opp og ble deilig varmt etterhvert.
Voldsomt med folk i skogen i dag, hyggelig for arrengementet, litt mange for en bygutt som synes det er deilig med ro i skogen når man først kommer ut. Men pytt, nok en deilig dag i skogen, som ble avsluttet med post 27 og 38. :-)
Takk for turen!

Viktig med riktig kart...

En ny nydelig tur i skogen for Mira og meg. Denne gangen opp mot Kroktjern, og sydover rundt Hauktjern. Stiene er omtrent helt tørre, og det er kun i noen nord/østhellinger det er litt snø igjen.

Jeg fant ut i dag at kart skrevet ut fra Gule sider var et dårlig alternativ når man har glemt tilstøtende kart. I alle fall hvis man vil følge stier. :-)
Moralen er, ta med rett kart, og gjerne tilstøtende kart også... ;-)

Turkamerat

Nok en nydelig dag i skogen 1. påskedag. Post 26-30 er unnagjort. Og så er det så koselig å ha en god turkamerat. Her hviler vi (hun) litt ved post 28.
Det begynner å bli mindre snø i skogen nå, men langt fra bart. Og veeeeldig vått :-)

Endelig i gang...

En kollega fortalte meg om Ola Dilt i fjor høst, og jeg har gledet meg til å komme i gang siden da.
Og hvilken dag å begynne på! Påskeaften med 16 grader i skyggen, og knallblå himmel! Barna og bikkja ble med, og vi fikk tatt post 1, 2, 4 og 5. Råtten snø og mye vann til tross, en kjempetur!
Fortsatt God Påske!