Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Re post 75 merking

Her er bilder vi tok av post 75 da vi tok den 7. aug. - skilt og poststempel. Både ny og gammel kode på poststempel, og bare ny på postskiltet.
Jorunn og Hans

Spinnern - kode post 74

En svært fin tur på Spinnern-kartet i dag for postene 71-75. Fra Sandbakken over Spinnern m/varde og støtten nordover og tilbake med postene 74 og 75. Flott tur-dag og mye blåbær.
Koden for post 74 stemmer ikke, er det noen som har riktig kode ?

Fin tur på Spinnern 1. pinsedag

Vi gikk postene i omvendt rekkefølge - 45 til 41 pluss 85. Været var det beste og stille i skogen da vi gikk rundt, møtte nesten ikke folk underveis. Ble noe dal- og bergbane mellom 45 og 44. Og det er mer skrenter enn hva kartet viser noen steder. Men i et område med mange og høye stup og skrenter, er det sannsynligvis vanskelig å velge ut hva som er skrent og hvor farbart det er likevel ved å sno seg i mellom, slik som opp til 44. Fra 44 til 43 fulgte vi høydene. Har løpt orientering mange ganger tidligere. Området ser ut til å være mye mindre brukt enn før, og eventuelle småstier blir borte. Fant noen inn i mellom slik de lå tidligere. Søkket med post 43 var imponerende, har ikke vært innom her før. Tok 85 i denne runden mot 42. Takk for denne runden.

Fjernpostene 81-84 - dagen før dagen

Vi tok 4 fjernposter i dag og gikk fra sør med utgangspunkt Sandbakken. Og været var det beste for en slik tur. Begynte med Sør Skytten, fortsatte blåmerket nordover. Litt nøling siste biten til 83. Greit videre mot 82 og ned til vannet. Skrev litt i turboksen der, og nøt stillheten. Til 81 kom vi skeivt ut - skulle gått østvalget, men havnet på vest-valget som ikke var så glupt. Dammyr altfor våt og vi bøyde vestover Stakanløypa og så oppover igjen. Har vært her før, likevel litt nøling mot posten på toppen. Tilbake valgte vi å gå til Deledalen og ta sti til brua mellom Elvåga-vannene og så sørover til Sandbakken over Smørhullet. Egentlig tenkte vi å ta Svartdalen, forsøkte inngangen, men vi syntes det var for vått, og dreide så vest mot løypa mot Smørhullet. Møtte svært mange ute på terrengsykkel, men så også Ola Diltere. Takk for turen. Vi gledet oss stort dagen før dagen.
Jorunn og Hans

Tur Skullerudåsen og Slettfjell

I nydelig vær fra Rustadsaga via Fjellstadbakken og videre postene på Slettfjellet. Flott tur sørover, gikk direkte fra 16 til 17 i fint terreng uten snø. Tilbake med de resterende lenger øst. Rastet på Kattisa og nøt stillheten. Møtte litt folk på veien tilbake. Post 27 på Skullerudåsen hadde vi litt problem med, syntes den lå langt nede og vest. Svært lite snø og is nå og lett å ta seg fram. Takk for turen
Jorunn og Hans