Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 52

Jeg hadde en kveldstur i flott vær til høstpostene ved Lutvann. Jeg stusset litt ved at post 52 het "under skrent". Synes nok at den heller skulle kalles "over skrent", for det var jo der den var plassert.

Kombitur

I dag har jeg hatt en skikkelig kombitur. Det ble, i tillegg til 4 høstposter på Spinnern, sykkeltur, fottur, et par liter blåbær,2-300g molter, noen kantareller, 1 piggsopp, dukkert i Langvann og noen kleggbit. Litt i heteste laget, men en flott tur i nydelig vær!

Ormer

Da er det ihvertfall 2 hoggormer og 2 bueormer.
Jeg har også truffet og avbildet en av hver i år. Hoggormen kan beskues hvis du blar tilbake til 11. april. Den lå i stia rett øst for Sørli. Vedlegger bilde av bueormen også, som jeg påtraff samme dag på Odden nord for Nøklevann!
Idag har jeg tatt de historiske postene Milorghula og Hoppbakken og brukt sykkel i mellom.

Årets første poster

Etter å ha sittet inne en uke med operert fot, har jeg humpet meg rundt og tatt prøvepostene ved Nøklevann idag. Rett øst for Sørlimyra traff jeg denne karen på bildet.