Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 75 - riktig kode er QVH

Trond - se innlegget nedenfor fra Borger Borgersen søndag 02. aug kl 02:21.

Se også mine to innlegg over og under nevnte innlegg. Jeg hadde også notert SHB, så det står faktisk feil kode på post 75. Korrekt kode skal være QVH.

Post 75

Takk for opplysningen, Borger. Men med en slik skivebom på notert bokstavkode får jeg nesten lyst til å ta turen en gang til ... :-)

Post 75

Jeg har notert kode SHB på post 75, men den blir avvist i registreringen. Er det jeg som har rota? Og hva skal evt riktig kode være? (Jeg er selvsagt overbevist om at det sto SHB på posten!)

Nå håper jeg å få tak i en iPhone 3GS snart (min mobil er snart fem år gammel med ubrukelig kamera). Med ny telefon skal jeg jammen begynne å ta bilder av postene!

Mvh Vidar :-)

Fin skogtur i går II

Heisann Harald.

Jeg rakk bare en liten kveldstur med Niko i går på postene 52 og 53. Etterpå en tur ned til Lutvann så Niko fikk badet flere ganger.

Jeg har notert koden QFZ for post 54. Tror det har blitt opplyst om tidligere på dette forum at koden er feil eller uleselig.

Fjernpost 85 - feil kode?

Hyggelig ferietur i dag med gråvær og regn, men med gode klær. Tok postene 41, 44, 43, 85 og 42 i nevnte rekkefølge. Vurderte seriøst å droppe 43 da jeg så plasseringen pokkerivold nedi kløftegropa der. Det neste blir vel at vi må ta med spade for å grave oss ned til postene?! ;-)

Post 85 var merket med kode MOQ, men det stemte i alle fall ikke. Har dette vært informert om tidligere? Jeg ble litt overrasket da jeg så at jeg hadde fylt ut kode for alle postene 81-85 i heftet (og koden jeg på forhånd hadde fylt ut for 85 stemte!

Tillegg: Jepp - det var orientert om tidligere på
http://turorientering.no/oppsal/turblogg/2009/gruppe/admin

Gikk glipp av Ola-Dilt dagen :-((

Jeg hadde ikke merket meg Ola-Dilt dagen i dag. Pokkern også! Da hadde jeg selvsagt prioritert postene 86-90. Det ble det ingenting av.

I stedet hadde jeg en fantastisk tur langs postene 16-17-18-20-19 i strålende godt vær. Etter post 18 ble Niko (12 år gml Irsk Setter) innvilget en badetur i Langvann. Det satte han umåtelig stor pris på, og slurpet begjærlig i seg store mengder deilig, rent Langvann. En spesiell hilsen sendes til det hyggelige paret med den 4 år gamle engelsksetteren vi traff da vi kom ut på veien ved Øgårdsmosen!

Våren kommer snart ...

Tilbake fra påskeferie i dag så bare måtte jeg i gang. Det ble bare en post (26), men jeg innbiller meg at til og med bikkja (Niko, 12 år gammel irsk setter) satte pris på følelsen; Nå er vi i gang igjen!

Interessant å legge merke til at vegetasjonen fortsatt er i vinterdvale her østpå. I sunnmørske sørhellinger var bjørkeløvet allerede museørestort – godt hjulpet av påskesola og 15-16 varmegrader!

Der har du på en måte forskjellen mellom mine sunnmørske hjemtrakter og Oslo-området; I Oslo er våren en happening! Det hele er gjerne overstått i løpet av noen ganske få uker. Bare vent og se!

På Sunnmøre er derimot våren en årstid som kan nytes i lange drag – gjerne fra slutten av mars og til slutten av mai. Eller endog enda lenger. Mange sunnmøringer hevder forresten med bestemthet at våren ofte går direkte over i høst på de trakter .... :-)

PS
For ordens skyld - bildet er ikke fra Østmarka.
DS