Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Flott i skogen i dag

Besøkte postene 66 til 70 i dag, og møtte mange meget hyggelige diltere. Fikk også med meg historisk post 39. Hadde en fin rast på Mariholtet med kaffe og herlig skillingsbolle. På hjemveien var det en liten gutt som hadde slått tommeltotten sin da han ramlet av sykkelen. Heldigvis hadde jeg plaster i sekken, så gråten stilnet når plasteret kom på. Mange takk til Vidar for korrigering av koden på post 54.

Fin skogtur i går

Besøkte post 51 til 55 ved lutvann 24/7. Møtte ingen andre underveis, men det var vel kanskje for bra vær? Fikk ikke registrert post 54, da det ser ut som om koden QFL som står på skiltet er feil? Eller har jeg lest den feil?

Fin tur i dag også

Hadde en fin tur i skogen i dag med post 61 til 65. Noe regn på slutten av dagen så litt våt ble man jo, men pytt pytt, hva gjør vel det. Et kull med orrfuglkyllinger fløy opp i nærheten av post 62, på vei tilbake til toppen av Haukåsen. En opplevelse rikere. Takk for info om koden på post 44.

Regn i dag, men fint i Skogen

Fikk besøkt post 41 til 45 ved Sandbakken, og post 85. Var også innom post 40. Ble noe forbauset, da jeg mente å ha skrevet kodene riktig, men fikk underkjent post 44 og 85. Jeg leste koden på post 44 som SVJ, og post 85 som MOQ, men det er tydeligvis feil? Besøkte post 56 til 60 på lørdag, og var innom nordre Puttjern med Kjentmannspost, og der sto det to fin Fjellstøvler med sitteunderlag. er det noen som har gått skoa av seg i skogen?

Årets første poster

Endelig i gang!
Hadde en fin dag på Langfredag, nesten sommertemperatur ute i skogen, og fikk tatt post 26 til 30. Så to sykler som hadde "overvintret" i skogen. Kan det være noen som hadde glemt hvor de satte ifra seg syklene i fjor?