Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Re. 3-tallet "gjelds ikke"?

Det er nok sikkert riktig "gjettet" at 3-tallet står for 3. periode. Men hvis det absolutt må stå der, så ville det vel vært en fordel å plassere det helt for seg selv, slik at det helt klart ikke har noe med koden å gjøre.

Så var det kodene på fjernpostene da. Jeg hadde faktisk notert noen koder på disse i deltakerheftet, ut fra en melding nokså langt tilbake. Det viste seg å være lurt, for på de to postene jeg besøkte i dag, stemte fortsatt ikke kodene som var angitt på postene. En må vel anta at forholdet er det samme på de øvrige fjernpostene.

Dette synes jeg er litt uheldig, når feilen ble oppdaget og påtalt, burde det vel latt seg gjøre å få rettet den opp nokså omgående. For selv om vi turorienterere "selvfølgelig" er både snille og greie, kan jo slike ting virke litt negativt for totalinntrykket av arrangementet.

Litt surmaget i dag? Nei, egentlig ikke, men litt overrasket over den utviste "det-kan-ikke-være-så-farlig"-holdningen.

3-tallet "gjelds ikke"?

Hadde en fin tur på Puttåsen i dag, været var nydelig og orienteringen gled bra. Vel hjemme igjen skulle jeg føre inn klippene på PCen, men hva skjer? Ingen av kodene for postene 56, 57, 58, 59 og 60 ble godkjent! Jeg hadde pliktskyldigst ført opp tallet 3 foran bokstavkombinasjonene, slik som angitt på skjermene. Men det skulle jeg nok ikke ha gjort, for da jeg forsøksvis fjernet tallet, var alt såre vel.

Men nå lurer jeg jo "fært" på hva 3-tallet egentlig hadde på skjermene å gjøre da?