Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk Simen :-)

Hei, og takk for gratulasjonen med 1. plassen!
Joda, jeg har faktisk vært med mamma på samtlige poster... (i fjor også...), og vi har hatt veldig mange fine turer i Østmarka! Vi har benyttet oss av både sykkel
(m/ sykkelhenger til meg), barnevogn og bæremeis. Jeg går det jeg klarer selv, og "haiker" med mamma når jeg blir sliten. I de verste motbakkene, eller i kronglete terreng, sitter jeg i bæremeisen og heier på henne: "Klarer detta!" sier jeg, og mamma tråkker seg fram (selv om hun høres ut som en blåsebelg til tider...) Og sånn har vi tatt alle postene - en etter en...
Gratulerer til deg også, med alle de 67 postene du har klippet selv, og god tur og lykke til med innspurten til mamma'n din!

Hilsen Vibeke :-)

Svar til de som lurer på 100 klipp

Hei på dere!

Til de som måtte lure på hvem jeg er, og hvordan jeg har fått så mange klipp/poeng... Her har dere meg! Jeg heter Vibeke og er drøyt 2 år - og er med andre ord en skikkelig Minidilter :-)
(og kvalifisert til de 10 ekstra MD-poenga...)

Mamma'n min (Anita) har slept meg rundt på kryss og tvers i Østmarka og sanket poster i månedsvis nå - og 30. august kom vi endelig helt i mål!!
(Før de verste hjortelusflue-angrepa satte inn...)

Hilsen Vibeke :-)