Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

100 KLIPP?

Jeg synes Vibeke Johnsen bør forklare oss andre hvordan hun kan registrere 100 klipp og 300 peong når det maksimale utfra klippsiden er 90 klipp og 290 poeng. Ikke at det spiller noen rolle, men hva er trikset?

Et tips og et spørsmål på fjernpost 81

Når du skal besøke fjernpost 81 på Haugerkollen "lønner det seg" å klatre opp på sørsiden fra Skullerudseter. Bratt, ulendt og tett skog. Når du skal ned får du en flott opplevelse hvis du går ned vestover retning skogsveien. Etter å ha gravd deg gjennom tett skog står du plutselig øverst i et tidligere hogstfelt. Da åpnes det opp og du har en utrolig utsikt. For en gang skyld ser du "golfballen" på Haukåsen "bakfra" og vyene går langt av sted. Noe å unne seg!
Så et spørsmål: På vei ned kommer man ned på en myr. Der står det "noe rart": Ute i et myrhull står det en stake med en kube av noe slag. På et tre like ved er det festet noe som kunne ligne et kamera eller et måleapparat. Noen som vet hva dette er? Hva er den kuben? Forskning av noe slag? De som vet må gjerne blogge her. Takk

Heftet funnet

Jeg meldte i et tidligere innlegg at jeg hadde mistet deltakerhefte i nærheten av en fjernpost. Jeg vil takke Thorleif Kristiansen fra Lambertseter for rask reaksjon. Han ringte to dager etter og fortalte af heftet var funnet i god behold. Turgåere er ærlige mennesker!
Takk også for muligheten gjennom denne bloggen til å melde slike trivelle saker, og viktigere ting som turinntrykk og observasjoner fra hele Østmarka. Flott tiltak!

Mistet deltakerheftet

Jeg har mistet deltakerheftet et sted i nærheten av fjernpost 83. Jeg har ikke navn i heftet. Hvis noen finner det, kan det kanskje leveres Ola Dilt på Oppsal. 1000 takk til ærlig finner.