Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Til orientering!

Et litt anderledes innlegg....
Allerede i oktober starter nedtellingen til OlaDilt postene settes ut igjen. En ting er at jeg liker å finne poster. Dessuten finner jeg nye løpetraseer på denne måten. Og siden jeg løper i Østmarka 5-6 gng.pr.uke så er det greit å oppdage nye tråkk / stier / ruter.
Og så til årsaken til at jeg skriver dette innlegget. Mange av turgåerne i Østmarka kjenner meg allerede pga. bikkja - jeg har Norges eneste reine anfalls- og reaksjonshund (han er 1 av 25 servicehunder). Og jeg har da epilepsi.
Og er en av disse epileptikerne som nekter slutte og løpe pga. sykdommen.
Men jeg ser også at det ikke er morsomt for andre turgåere og plutselig få noen "i fanget" som har gått i bakken med krampeanfall. Da er det lett å tenke hjerteattak....
Så derfor denne ideen om å skrive dette innlegget på turbloggen. Jeg løper jo ofte der det er andre "Diltere" (jeg har lagt ved et bilde av oss). Så hvis dere ser dette menneske "nede for telling" så er det 99,9% sikkert at det ikke er noe annet enn et epilepsianfall.
De er ikke farlige - de bare ser litt stygge ut. Noen ganger må ambulanse tilkalles åga. skader jeg har pådratt meg under fallet. Men stort sett så ordner alt seg. Jeg trenger at noen er der helt til det er sikkert at jeg er på nett igjen. Og husk; Jeg skjønner ikke selv at jeg har hatt anfall eller at jeg er skadet (hvis jeg er det). Hold meg gjerne litt igjen - til dere er sikker på at jeg skjønner at jeg har hatt et anfall. Og skjønner hvordan jeg skal komme meg hjem igjen (Rustadsaga). Og beklager den merkelige oppførselen min etter et anfall; Da blir jeg sta trønder da. Som absolutt skal fortsette treningsturen.

Nå skal jeg av gårde etter 3.periode postene på Lutvann. Med barnevakt (som hendig nok er O-løper)...

Bente Bruvoll

Uleselig kode på post 62!

Hei
Har akkurat tatt Haukåsen og Puttåsen.
Koden på post 62 var uleselig. Tror den begynte på S og muligens en L?
Noen som kan hjelpe med riktig kode?

Kjell Olsen

Skullerudåsen 76-80

Lørdagsværet innbød til sykkeltur og postene 76-80 på Skullerudåsen. Postene er veldig greie å finne for store og små. Turen ble avsluttet med iskrem på Golfbanen.

Fjernpost 85 - feil kode?

Hyggelig ferietur i dag med gråvær og regn, men med gode klær. Tok postene 41, 44, 43, 85 og 42 i nevnte rekkefølge. Vurderte seriøst å droppe 43 da jeg så plasseringen pokkerivold nedi kløftegropa der. Det neste blir vel at vi må ta med spade for å grave oss ned til postene?! ;-)

Post 85 var merket med kode MOQ, men det stemte i alle fall ikke. Har dette vært informert om tidligere? Jeg ble litt overrasket da jeg så at jeg hadde fylt ut kode for alle postene 81-85 i heftet (og koden jeg på forhånd hadde fylt ut for 85 stemte!

Tillegg: Jepp - det var orientert om tidligere på
http://turorientering.no/oppsal/turblogg/2009/gruppe/admin

Haukåsen periode 3

Fuktig kveldstur onsdag med heftige regnskyll, lyn og torden. Koden på post 62 er nesten uleselig, regnet som har skylden? For post 61 - se etter den 'svevende' steinen.