Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Uleselig kode på post 62!

Hei
Har akkurat tatt Haukåsen og Puttåsen.
Koden på post 62 var uleselig. Tror den begynte på S og muligens en L?
Noen som kan hjelpe med riktig kode?

Kjell Olsen

Skullerudåsen 76-80

Lørdagsværet innbød til sykkeltur og postene 76-80 på Skullerudåsen. Postene er veldig greie å finne for store og små. Turen ble avsluttet med iskrem på Golfbanen.

Fjernpost 85 - feil kode?

Hyggelig ferietur i dag med gråvær og regn, men med gode klær. Tok postene 41, 44, 43, 85 og 42 i nevnte rekkefølge. Vurderte seriøst å droppe 43 da jeg så plasseringen pokkerivold nedi kløftegropa der. Det neste blir vel at vi må ta med spade for å grave oss ned til postene?! ;-)

Post 85 var merket med kode MOQ, men det stemte i alle fall ikke. Har dette vært informert om tidligere? Jeg ble litt overrasket da jeg så at jeg hadde fylt ut kode for alle postene 81-85 i heftet (og koden jeg på forhånd hadde fylt ut for 85 stemte!

Tillegg: Jepp - det var orientert om tidligere på
http://turorientering.no/oppsal/turblogg/2009/gruppe/admin

Haukåsen periode 3

Fuktig kveldstur onsdag med heftige regnskyll, lyn og torden. Koden på post 62 er nesten uleselig, regnet som har skylden? For post 61 - se etter den 'svevende' steinen.