Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kode for post 30?

Isj. På gårsdagen tur så noterte jeg meg kodene for 26-29 og 38, men glemte å få med meg koden for 30. Noen som kan være behjelpelig?

Heftet funnet

Jeg meldte i et tidligere innlegg at jeg hadde mistet deltakerhefte i nærheten av en fjernpost. Jeg vil takke Thorleif Kristiansen fra Lambertseter for rask reaksjon. Han ringte to dager etter og fortalte af heftet var funnet i god behold. Turgåere er ærlige mennesker!
Takk også for muligheten gjennom denne bloggen til å melde slike trivelle saker, og viktigere ting som turinntrykk og observasjoner fra hele Østmarka. Flott tiltak!

HUGGORM OG KRONGLETE POSTER...

Søndag 21juni. Syklet med Simen inn mot Haukåsen, men det var ingen enkle poster å ta med en 3-åring til... Gjennom kratt og stupbratte skråninger. Så vidt jeg ikke lempet Simen rett opp til en huggorm da vi skulle forsere en skråning. Mor kom seg raskt ned igjen... Men da er alle vårposter i boks!
Noen som drømmer om Afrika på sine skogsturer... Se: www.uhuru.no

Post 85

Noterte meg kode MOQ på Post 85 men den blir avvist. Noen som vet riktig kode?
Mvh
Thore

Lutvann 16 juni

Tok postene 21 til 25 i omvendt rekkefølge. Startet turen fra Oppsal T-bane stasjon. Været var fortreffelig, hadde små problemer å finne postene utenom post 24 da jeg valgte feil sti til posten.

Satt en time ved Rundtjern(ligger mellom postene 22 og 21) for å nyte stillheten mens hunden badet. Var også innom utsiktpunktet over Lutvann. Blir alltid like fasinert over utsikten over vannet.

Turen ble avsluttet ved parkingsplassen ved Ytre Ringvei på Oppsal/Trasop.

Mer om Rundtjern på skiforeningen.no:
http://www.skiforeningen.no/cgi/newimgshow.cgi?nr=6423

Ormer

Møtte 2 diltere ved parkeringsplassen på Lindebergåsen de hadde vært på post 7 og hadde også sett hoggorm i området, på min vei mot 7 så jeg ingen orm.