Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Spinnern 14 juni

Startet og avsluttet turen ved parkeringsplassen nær Sandbakken. Gikk først og tok den historiske posten ved Setertjern(post 40). Veien som er kalt opp etter Anton Barli er en idyllisk vei/sti.Gikk så opp til Sandbakken og tok en kaffe før selve turen startet.

Tok postene i denne rekke følgen 41, 42, 85, 43, 44 og 45. Det var mye klatring på koller og i ulendt terreng, men særlig rundt tjernet Tømmerholtjern var det flott(ligger mellom postene 41 og 42). Hunden fikk også et velfortjent bad i dette tjernet.

Så ingen orm på turen utenom en som var påkjørt på veien opp til Sandbakken. Under hele turen hadde vi bakgrunnsmusikk av gjøken som gol. Bedre musikk kan en ikke ha på en flott dag i Østmarka.

Mer om Tømmerholtjern på skiforeningen.no :http://www.skiforeningen.no/cgi/newimgshow.cgi?id=8955

Mistet deltakerheftet

Jeg har mistet deltakerheftet et sted i nærheten av fjernpost 83. Jeg har ikke navn i heftet. Hvis noen finner det, kan det kanskje leveres Ola Dilt på Oppsal. 1000 takk til ærlig finner.

Ormer

Da er det ihvertfall 2 hoggormer og 2 bueormer.
Jeg har også truffet og avbildet en av hver i år. Hoggormen kan beskues hvis du blar tilbake til 11. april. Den lå i stia rett øst for Sørli. Vedlegger bilde av bueormen også, som jeg påtraff samme dag på Odden nord for Nøklevann!
Idag har jeg tatt de historiske postene Milorghula og Hoppbakken og brukt sykkel i mellom.

Ormer og kode på post 21

En huggorm er det i alle fall der ute. Jeg observerte en i sydenden av Rundtjern for ett par uker siden. Traff også på en buorn på vei mot den historiske posten på Antons vei (Februene).

Kode for post 21 er DVT.

Hvor er alle ormene?

Fikk tatt noen periode 1-poster i dag i det flotte sommerværet, og tok meg i å undres over det samme jeg har lurt på på flere turer i år, hvor er alle ormene hen? Om vi skal tro store oppslag i Blabladet og/eller VG, så skulle vi knapt kunne krysse markagrensa uten å risikere å bli spist av hoggorm. Men jeg har ikke sett en eneste en i år. Kun stjerten på en stålorm, men det teller jo ikke.

Skullerudåsen 12 juni

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær.
Startet og avsluttet turen ved Skullerudstua. Tok først post.46, så 47, 48, 49. Gikk så og tok post 37, Milorghula.Før turen ble avsluttet med post.50. Dette er et område av Østmarka som jeg liker å gå tur i, men i dag ble turen en våt fornøyelse. Det heter seg at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Helt tydelig at jeg hadde dårlig klær for gjennomvåt ble jeg.

post 46

Jeg samlet noen poster i går. På post 46 har jeg notert kode BRG.Men den godtas ikke.Har noen et bedre forslag. Takk