Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

post 46

Jeg samlet noen poster i går. På post 46 har jeg notert kode BRG.Men den godtas ikke.Har noen et bedre forslag. Takk

Post 29 og 30

Post 29 og 30 idag, det ser ut for meg at ikke alle stier i marka er tegnet inn på o-kart. Rett ved 29 har noen kost seg ved ildstedet for en stund siden? (bildet)

Kveldstur om Sarabråten

I kveld var det litt ekstra stas siden turen gikk via Sarabråten hvor statsministeren talte. Tok postene 34 og 35 (glemte å notere kode på 34 - har noen den), deretter pause og tale. Så bar det videre til post 13, 14 og 15. Fin tur, selv om det ble litt kald ut over kvelden. Og så var jeg litt skuffet over at statusminisyteren ikke syklet ...

Post 8 Puttåsen

Fant omsider post 8 etter å ha valgt feil sti og kolle og hadde da også i farten glemt deltakerheftet, et klipp på kartet blir vel godtatt? Rett i nærheten her en furu med et trekantskilt (bildet) hva kan dette være?

Feil kode for post 2?


Vi tok postene 1-5 som tok oss gjennom spennende og variert terreng. Synd med hogstfeltet, det gjorde det også noe vanskelig å orientere seg mellom postene 3 og 4, men vi fant dem til slutt i omvendt rekkefølge av hva vi hadde planlagt. Så hjem og registrere poeng, men jeg får ikke registrert post 2. Vi har notert GDQ, men dette tar ikke maskinen. Noen tips om hva som kan være feilen her? Den var dagens siste post og plassert i bratt terreng.