Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Pakking av OlaDilt poser

Her er blide av oss som pakket deltakerposer for noen dager siden.
De fleste postene i første periode er satt ut, men hvis du mener det er for mye sne i skogen kan du sitte hjemme å se på kartene for å finne den smarteste veien til posten.
Følg med på www.oppsal.com for å se når postene er satt ut.
Håper alle får mange fine turer i skogen i år.
GOD PÅSKE!

Min første post

Både jeg og bikkja trenger å komme i form, så i dag tok vi og forsøkte oss på Ola Dilt for første gang. Vi fant post D, men det var slitsomt å gå i dyp og råtten snø. Ga ekstra god trim. Møtte en skiløper som mente det gikk fint med rød klister. Det går greit å gå i løypene. De er så harde at min tråkking ikke ødelegger løypa.

Skullerudåsen - postene 26-30

5 Ola Dilt-poster på Skullerudåsen 5 poster i dag på skareføre uten ski.
Det er bare å glede seg til mange fine turer fremover.
Kjempefornøyd med fjernpostene og de historiske postene.

Postene på Slettfjellkartet er satt ut

Postene 16-20 er satt ut med ski i dag. Det er nysnø oppe på skare og da postene ligger i nærheten av skiløyper, er det mulig å gå en tur i påsken. Men også det bør da bli med ski på bena- mye snø i skogen!
Men med kulde om natten, er det også fint utenom løypene nå.

Hilsen Ola Dilt

Ola Dilt posene for 2009

Endelig er Ola Dilt posene med kart her. Jeg fikk tak i min på Statoil Bøler. Regner med at de fleste utsalgsstedene nå har fått inn posene.

Har allerede begynt å planlegge mange spennende turer i løpet av 2009. Plasseringen av postene er variert som alltid slik at det blir endel enkle poster, men også endel ganske krevende poster.

De historiske postene iår er som følger:
36: Gullsmeden (nedlagt plasss) på Slettfjellskartet
37: Milorghula ved Smalvann på Skullerudåsenkartet
38: Fjelstad (nedlagt plass) på Skullerudåsenkartet
39: Hoppbakken ved Sleppa på Slettfjellskartet
40: Februene og Antons vei på Spinnernkartet

Fjernpostene er lagt til området mellom Elvåga og Halssjøen bortsett fra en post som ligger mellom Sandbakken og Eriksvann.

Skullerudåsenkartet er nytt i år og det var interessant å sammenlikne med det gamle kartet. Det var mer forskjeller en jeg faktisk trodde. Det er mye som forandrer seg på 8 år så det er veldig bra at Oppsal Orientering er flinke med å oppdatere kartene sine. Er det Spinnernkartet som nå står for tur for oppdatering?

Det er nok litt tidlig å planlegge dager for å besøke postene i 1. periode da det fortsatt ligger mye snø i marka. Jeg ser frem til å lese blogginnlegg fra folk når de er ute for å finne poster. Det er alltid godt å vite om var greit å finne dem og bart og tørt i marka eller om det var fortsatt mye snø, sørpete på stiene, søkkvåte myrer etc. Det er alltid litt koseligere å ta postene når marka er rimelig tørr.

Snart er vi i gang igjen etter en lang vinter. Ser frem til å treffe på mange Ola Diltere i skogen i år også.

Bloggene fra 2008

Jo, både tekst og bilder fra i fjor er ivaretatt og vil bli lagt ut senere, får vi opplyst.

Hilsen Ola Dilt

2009-sesongen snart i gang!

Snøen ligger ennå dyp i Østmarka, men fra Palmesøndag 5.april, vil de fleste postene stå ute i 1.periode ( med unntak av postene på Haukåsen). Prøvepostene og Minidilten vil også da være på plass.
Deltagermateriell og kart vil bli lagt ut på salgsstedene i uka før påske.Pr. 28.3 har Statoil Bøler, Esso Tveita, Furuset Bokhandel og Shell Karihaugen fått kart og deltagerhefter. Dette kan også kjøpes hos Tullik Valstad i Ulsrudvn.25.
Vel møtt til årets sesong!!
Tar du en tur i påsken, er nok ski det beste!

Hilsen Ola Dilt