Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Diverse informasjon fra Ola Dilt

Det er korrekt at Minidiltere også kan klippe på nett: disse "klippekortene" kommer kun frem, om du er i den rette aldersgruppen.
Ellers er kode for post 21 DVT; vi lover å forbedre kode-merkingen neste år.
Det er nå innspurt for de fleste mht postsankingen. Men noen har sikkert merket hjortelusflua (HLF), som er et vemmelig kryp, som ofte fester seg i håret og sågar følger med kanskje hjem i stua! Spesielt på Skullerudåsen kan dette være et problem. HLF'ene er ikke farlige, men særdeles ubehagelige om de kravler rundt på deg.
Uansett, ha fine turer i skogen; tyttebær og sopp er det mye av nå, og med godvær i sikte, er det bare å legge i vei.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Svar til de som lurer på 100 klipp

Hei på dere!

Til de som måtte lure på hvem jeg er, og hvordan jeg har fått så mange klipp/poeng... Her har dere meg! Jeg heter Vibeke og er drøyt 2 år - og er med andre ord en skikkelig Minidilter :-)
(og kvalifisert til de 10 ekstra MD-poenga...)

Mamma'n min (Anita) har slept meg rundt på kryss og tvers i Østmarka og sanket poster i månedsvis nå - og 30. august kom vi endelig helt i mål!!
(Før de verste hjortelusflue-angrepa satte inn...)

Hilsen Vibeke :-)

Minidiltere har 10 klipp ekstra.

Så vidt jeg har oppfattet, så har alle minidiltere også mulighet til å klippe de 10 MD-postene på nettet, i tillegg til våre 90 klipp. Ikke om jeg vet om vedkommende er minidilter. Dette muligheten kommer som følge av alderen som en registrere seg om, og om det passer innenfor minidiltkravet.

100 KLIPP?

Jeg synes Vibeke Johnsen bør forklare oss andre hvordan hun kan registrere 100 klipp og 300 peong når det maksimale utfra klippsiden er 90 klipp og 290 poeng. Ikke at det spiller noen rolle, men hva er trikset?

Spinnern

Deilig tur i flott sommervær!

Fant post 71, gikk deretter opp på Spinner-åsen med bautaen. Måtte jo vise denne til junior. Videre nedover til post 72. Post 73 var allerede tatt, så neste ble 74. På vei til 74 fant vi endel kantarell - og traktkantarell! :-)
Post 75 ble også tatt før det bar til bilen på Grønmo.

Denne gangen traff vi forbausende mange andre (3-4?) i skogen, de fleste i samme ærend som oss. Håper dere fant postene dere også! :D

Østmarka fra A til Å

Jeg skulle så gjerne kjøpe meg denne boka av Even Saugstad, men den er utsolgt fra forlaget. Er det noen som kunne tenke seg å selge sitt eksemplar til meg? Eller kanskje dere kjenner noen som har den og som vil selge den? Det ville være veldig flott å få hjelp til dette!
Send en sms eller ring meg på 97574718.

Re post 70

Vi merket nok at det ikke var noen stein, men posten var lett å finne på tråkket oppover. Dessuten var utsikten flott herfra. Tok et bilde av utsikten, men det ligger i mistet kamera så jeg kan ikke vise det her
Jorunn og Hans

Post 70- Slettfjell

Minner om: Post 70 er plassert der den skal ligge utifra kartet. Dog: Den store steinen er nok et feiltrykk, slik at posten ligger på et lite høydepunkt.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt