Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kode post 42?

Med utgangspunkt på parkeringsplassen ved Sandbakken ble det en fin tur innom 11 poster idag.
Begynte med historisk post 40, deretter en litt tung tur innom 41, 42, 43, 44 og 45 (er visst ikke i toppform for tiden...), og avsluttet med en runde innom 73, 74, 75, 71 og 72.

Jeg lurer litt på post 42 da. Koden jeg noterte, og har bilde av, er NGB, men denne bli avvist på nettklippekortet. Jeg observerer at denne posten også nå mangler i postlisten her i bloggen. Er det jeg som har rotet her eller er det noe annet? Hva er korrekt kode for post 42?

Redigert: Takk for koden!
Ser at posten er tilbake i bloggen også.

Andre dilter enn Oladilten

Jeg ser at noen lurer på hva man kan gjøre når Oladilt-postene er tatt. Jeg anbefaler Lillodilten. Det jeg liker med Lillodilten er at postene står ute hele sesongen, det er mulighet for å ta mange poster på samme tur og man får mer poeng for poster som er litt lenger inn i skogen. For de som setter igang med Lillodilten vil jeg gjerne også få anbefale Kjulstjern som en liten badeperle...

Spinnern - kode post 74

En svært fin tur på Spinnern-kartet i dag for postene 71-75. Fra Sandbakken over Spinnern m/varde og støtten nordover og tilbake med postene 74 og 75. Flott tur-dag og mye blåbær.
Koden for post 74 stemmer ikke, er det noen som har riktig kode ?

Haukåsen 1.august

Startet turen fra Østmarksetra, gikk via Lutdalen opp Haukåsen. Tok postene 33,61,32,31,62 og 63. Fikk problemer med post 63 da denne var gjemt mellom to trær. Tror jeg gikk forbi posten tre, fire ganger på 5 meters avstand.
Stoppet ved vannet Lautjern som ligger mellom postene 31 og 62. Dette er idylisk lite vann. Lå en hytte rett ved vannet som hadde utsikt over vannet, denne skulle jeg gjerne hatt.
Mer om Lautjern :http:http://www2.skiforeningen.no/flickr/photo/1968789072/Lautjern-i-november.html

Post 75

Takk for opplysningen, Borger. Men med en slik skivebom på notert bokstavkode får jeg nesten lyst til å ta turen en gang til ... :-)

Post 75

Jeg har notert kode SHB på post 75, men den blir avvist i registreringen. Er det jeg som har rota? Og hva skal evt riktig kode være? (Jeg er selvsagt overbevist om at det sto SHB på posten!)

Nå håper jeg å få tak i en iPhone 3GS snart (min mobil er snart fem år gammel med ubrukelig kamera). Med ny telefon skal jeg jammen begynne å ta bilder av postene!

Mvh Vidar :-)