Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Nok å plukke av

Så det var noen som etterlyste flere poster. Jeg kan anbefale både Lill-o-dilten og Skautraver'n.
Hadde en hektisk sesong i fjor og plukket rubbel og bit i Lillomarka, Østmarka og sørmarka. Det er ca 300 poster. God tur til Bamse m/hjelpeverger!

Ove Kristian Jødal

PS skulle dette ikke være nok så er det bare å melde seg på et par treningsløp i uken også!

Post 61

Jeg hadde sammen problem, men fikk posten registrert etter prøving og feiling med koden IYB.

Post 70

Til Are Stein L
Les bloggen til Torgeir Stenstad datert 20.6. der han har gitt en god forklaring på postens beliggenhet i forhold til steinen. Med den i kartmappa fant jeg posten lett.
Mvh Kari Hage

Er post 70 riktig plassert?

Hadde en flott tur på Slettefjell, og tok post 66 - 70 med utgangspunkt fra Østmarksetra. Fint vær for en gangs skyld og vi koste oss i skogen idag. Vi tok post 70 fra nord, og fulgte ryggen som gikk sydover. Da vi passerte den STORE steinen som vi mener var avmerket som posten var den ikke der. Vi forsatte ca. 30-40 m til, og fant posten der, men inge stein var å se. Er posten plassert feil, eller er den blitt flytte? Ingen stor sak, men har noen samme erfaring?
Kose-diltere...

Bra vær i dag i Sandbakken området

Fra P-plassen på Sandbakken via Sandbakken blåstien mot Tømmerholtjern. Ved begynnelsen på det flate stipartiet var det plassert et lam (figur), glemt/mistet jeg lot det ligge og gikk videre mot sti krysset som noen andre her tipset om «Ola-dilt stien i retning posten. :)» , klikk på postnr i bloggen gir mange bra tips. Post 41 var sikret, videre mot Tømmerholtjern til post 42, derifra kurs mot fjernpost 85 med litt bratt klatring var den grei å finne. Koden for denne er skrevet feil skal visst være CKI

Søndag 26.juli bra vær mange diltere ute.

Søndag 26.7 ,bra vær, fra P-plassen ved Skullerudstua veien opp retning post 76, halvveis oppe i den bratte stien kom 3 diltere som jeg lot passere, de spredde seg i lete modus og posten ble annonsert funnet. Peilet inn annonseringen og fikk dermed litt hjelp til denne. Deretter klatret jeg ned til veien og tok en ny klatretur mot post 46. Etter noe feilnavigering der traff jeg på en dilter med hund ,med felles innsats navigerte vi oss fra Skullerud-mosen til post 46.

Tips til alle med fulle klippekort

Jeg ser at mange allerede har tatt alle postene i Ola Dilt. Elin, Bamse og Kjell Olsen lurer på hva de kan gjøre i de neste 8 månedene. Selv er jeg "egentlig" Lill-O-dilter, men har utvidet med Ola Dilt og synes det er helt strålende med turer i et nytt terreng. Kanskje det finnes en annen turorientering som passer for dere som er ferdige med postene i Ola Dilt?

Flott i skogen i dag

Besøkte postene 66 til 70 i dag, og møtte mange meget hyggelige diltere. Fikk også med meg historisk post 39. Hadde en fin rast på Mariholtet med kaffe og herlig skillingsbolle. På hjemveien var det en liten gutt som hadde slått tommeltotten sin da han ramlet av sykkelen. Heldigvis hadde jeg plaster i sekken, så gråten stilnet når plasteret kom på. Mange takk til Vidar for korrigering av koden på post 54.

Fin skogtur i går II

Heisann Harald.

Jeg rakk bare en liten kveldstur med Niko i går på postene 52 og 53. Etterpå en tur ned til Lutvann så Niko fikk badet flere ganger.

Jeg har notert koden QFZ for post 54. Tror det har blitt opplyst om tidligere på dette forum at koden er feil eller uleselig.