Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin skogtur i går II

Heisann Harald.

Jeg rakk bare en liten kveldstur med Niko i går på postene 52 og 53. Etterpå en tur ned til Lutvann så Niko fikk badet flere ganger.

Jeg har notert koden QFZ for post 54. Tror det har blitt opplyst om tidligere på dette forum at koden er feil eller uleselig.

Fin skogtur i går

Besøkte post 51 til 55 ved lutvann 24/7. Møtte ingen andre underveis, men det var vel kanskje for bra vær? Fikk ikke registrert post 54, da det ser ut som om koden QFL som står på skiltet er feil? Eller har jeg lest den feil?

Kombitur

I dag har jeg hatt en skikkelig kombitur. Det ble, i tillegg til 4 høstposter på Spinnern, sykkeltur, fottur, et par liter blåbær,2-300g molter, noen kantareller, 1 piggsopp, dukkert i Langvann og noen kleggbit. Litt i heteste laget, men en flott tur i nydelig vær!

Fin tur i dag også

Hadde en fin tur i skogen i dag med post 61 til 65. Noe regn på slutten av dagen så litt våt ble man jo, men pytt pytt, hva gjør vel det. Et kull med orrfuglkyllinger fløy opp i nærheten av post 62, på vei tilbake til toppen av Haukåsen. En opplevelse rikere. Takk for info om koden på post 44.

Takk for i år.

Da var de siste 5 på Spinneren unnagjort i noe varierende vær...
Takk til alle som gjør dette mulig.
8 måneder + noen dager til nye poster!
Hva skal man finne på i mellomtiden?

Hilsen
Elin, Bamse og Kjell

Regn i dag, men fint i Skogen

Fikk besøkt post 41 til 45 ved Sandbakken, og post 85. Var også innom post 40. Ble noe forbauset, da jeg mente å ha skrevet kodene riktig, men fikk underkjent post 44 og 85. Jeg leste koden på post 44 som SVJ, og post 85 som MOQ, men det er tydeligvis feil? Besøkte post 56 til 60 på lørdag, og var innom nordre Puttjern med Kjentmannspost, og der sto det to fin Fjellstøvler med sitteunderlag. er det noen som har gått skoa av seg i skogen?

Kartet er i en plastlomme!

Jeg fant kartet som ligge på post51, og la det i en plastlomme. Det henger fremdeles på denne posten. Og siden det er en "Minidiltpost" regner jeg med at det kanskje er noen som blir veldig glad for å finne det igjen!
Bente Bruvoll