Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin skogtur i går

Besøkte post 51 til 55 ved lutvann 24/7. Møtte ingen andre underveis, men det var vel kanskje for bra vær? Fikk ikke registrert post 54, da det ser ut som om koden QFL som står på skiltet er feil? Eller har jeg lest den feil?

Kombitur

I dag har jeg hatt en skikkelig kombitur. Det ble, i tillegg til 4 høstposter på Spinnern, sykkeltur, fottur, et par liter blåbær,2-300g molter, noen kantareller, 1 piggsopp, dukkert i Langvann og noen kleggbit. Litt i heteste laget, men en flott tur i nydelig vær!

Fin tur i dag også

Hadde en fin tur i skogen i dag med post 61 til 65. Noe regn på slutten av dagen så litt våt ble man jo, men pytt pytt, hva gjør vel det. Et kull med orrfuglkyllinger fløy opp i nærheten av post 62, på vei tilbake til toppen av Haukåsen. En opplevelse rikere. Takk for info om koden på post 44.

Takk for i år.

Da var de siste 5 på Spinneren unnagjort i noe varierende vær...
Takk til alle som gjør dette mulig.
8 måneder + noen dager til nye poster!
Hva skal man finne på i mellomtiden?

Hilsen
Elin, Bamse og Kjell

Regn i dag, men fint i Skogen

Fikk besøkt post 41 til 45 ved Sandbakken, og post 85. Var også innom post 40. Ble noe forbauset, da jeg mente å ha skrevet kodene riktig, men fikk underkjent post 44 og 85. Jeg leste koden på post 44 som SVJ, og post 85 som MOQ, men det er tydeligvis feil? Besøkte post 56 til 60 på lørdag, og var innom nordre Puttjern med Kjentmannspost, og der sto det to fin Fjellstøvler med sitteunderlag. er det noen som har gått skoa av seg i skogen?

Kartet er i en plastlomme!

Jeg fant kartet som ligge på post51, og la det i en plastlomme. Det henger fremdeles på denne posten. Og siden det er en "Minidiltpost" regner jeg med at det kanskje er noen som blir veldig glad for å finne det igjen!
Bente Bruvoll

Til orientering!

Et litt anderledes innlegg....
Allerede i oktober starter nedtellingen til OlaDilt postene settes ut igjen. En ting er at jeg liker å finne poster. Dessuten finner jeg nye løpetraseer på denne måten. Og siden jeg løper i Østmarka 5-6 gng.pr.uke så er det greit å oppdage nye tråkk / stier / ruter.
Og så til årsaken til at jeg skriver dette innlegget. Mange av turgåerne i Østmarka kjenner meg allerede pga. bikkja - jeg har Norges eneste reine anfalls- og reaksjonshund (han er 1 av 25 servicehunder). Og jeg har da epilepsi.
Og er en av disse epileptikerne som nekter slutte og løpe pga. sykdommen.
Men jeg ser også at det ikke er morsomt for andre turgåere og plutselig få noen "i fanget" som har gått i bakken med krampeanfall. Da er det lett å tenke hjerteattak....
Så derfor denne ideen om å skrive dette innlegget på turbloggen. Jeg løper jo ofte der det er andre "Diltere" (jeg har lagt ved et bilde av oss). Så hvis dere ser dette menneske "nede for telling" så er det 99,9% sikkert at det ikke er noe annet enn et epilepsianfall.
De er ikke farlige - de bare ser litt stygge ut. Noen ganger må ambulanse tilkalles åga. skader jeg har pådratt meg under fallet. Men stort sett så ordner alt seg. Jeg trenger at noen er der helt til det er sikkert at jeg er på nett igjen. Og husk; Jeg skjønner ikke selv at jeg har hatt anfall eller at jeg er skadet (hvis jeg er det). Hold meg gjerne litt igjen - til dere er sikker på at jeg skjønner at jeg har hatt et anfall. Og skjønner hvordan jeg skal komme meg hjem igjen (Rustadsaga). Og beklager den merkelige oppførselen min etter et anfall; Da blir jeg sta trønder da. Som absolutt skal fortsette treningsturen.

Nå skal jeg av gårde etter 3.periode postene på Lutvann. Med barnevakt (som hendig nok er O-løper)...

Bente Bruvoll