Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Postene på Grønliåsen og Superdilter Vibeke

Ja, da var det altså R og tallet 0 og P. I farten trodde jeg det var O. Ikke helt enkelt alltid, men tenk hvor vanskelig de må ha det i Kina...hvis de da har turorientering der da...

Vibeke: Tusen takk for informasjon om Grønliåsen! Det gjorde at jeg fikk min siste - rolige - oppvarmingstur til Kaukasus om enn ikke i Østmarka, så på Gjestepostene. Nydelig vær, lette poster og ingen mennesker på denne fredagsettermidagen.

OBS: Post G61 er falt ned og jeg kunne ikke forstå at jeg ikke så den, da jeg mente å være på rett sted. Fant den i blåbærslynga. Prøvde å sett den opp, men hadde ikke noe å feste den med. Kunne ha vært fint med en Ola Dilt bolte-skrue :-).

Da får du ha lykke til med de fire fjernpostene Vibeke - de er litt tøffe og langt borte, men det blir en fin, lang tur. Og så lenge du har bæremeisen å hvile deg i når du blir for sliten går det sikkert fint. Og vips; så ligger du foran meg igjen. Sånn er det. God sommer!