Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Velkommen hjem igjen!

Ser at du har kommet deg vel hjem igjen etter turen til Kaukasus, Knut Jostein. Gratulerer med vel overstått klatring på Elbrus! Håper du hadde en flott tur!

Nå ligger jeg tydeligvis som en ”hare” foran deg på poenglista her hjemme, siden du var kjapt ute i gode, gamle Østmarka igjen for å sanke poster. Hehe. Borte bra, men hjemme best…(!!?)

Det nærmer seg innspurten nå – jeg har bare 2 fjernposter igjen (83 + 84) og 5 vanlige poster.
I helga var vi på Heiåsen og tok fjernposten der. Tok nr. 81 i myra først (da vi omsider fant myra…)
Det var godt å haike med mamma i bæremeisen etter hvert på denne turen, for det ble en lang tur.
På vei opp mot toppen av Heiåsen sovnet jeg som en stein og gikk glipp av den fine utsikten!

Det er som du sier mange innpåslitne innsekter som deler skauen med oss om dagen, og Mygga er et ”must” for ikke å bli helt oppspist! Kleggen er dog fortsatt noe hissig, men heldigvis har ikke den hersens hjortelusflua slått til for fullt ennå… (Selv om Runar stiftet et tidlig bekjentskap med den allerede 4. juli!)

Nå er jeg noen dager hos bestemor og bestefar i Kongsberg og koser meg, og blir fullstendig bortskjemt, men jeg skal hjem igjen i løpet av helga, og da skal jeg og mamma ut å jakte poster igjen for å beholde forspranget! Hihi :-)
Sannsynligheten for å treffes nok en gang er jo fortsatt til stede!

Sommerhilsen fra Vibeke :-)

PS: Takk til Frøy for tips om Lill-O-Dilten!