Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Vibeke hilser også tilbake

Hei Kari. Takk for sist (ved post 73 i går) – alltid gøy å slå av en prat med blide og hyggelige folk i skauen! Mamma sa at vi kanskje kom til å møte deg igjen ved post 74, men der var du ikke, så da ble det litt ”krisestemning” baki bæremeisen en stund... :-)

I dag har jeg og mamma vært på nok en fin tur – opp til Kroktjern og post nr. 65, litt nord for vannet. Deilig at det blåser så mye om dagen, for da slipper vi alle de innpåslitne myggene!

Og Knut Jostein, hvordan har du hatt det i Danmark?
Først klatrer du til topps på Elbrus (med sine 5642 m.o.h.), og så er det rett til Danmark hvor du ikke risikerer å komme høyere enn Møllehøj (med sine beskjedne 170 m.o.h.).
Ville du komme deg langt unna alt som hadde med fjell å gjøre, eller har du løpt opp og ned Møllehøj et ukjent antall ganger for å dempe ”abstinensene” etter turen til Elbrus kanskje...? Hehe :-)
Fortsatt god sommer til deg også!

Hilsen Vibeke :-)

PS: Godt at mamma ikke har møtt en elgku med kalv i alle fall, sånn som du og sønnen din gjorde,
Knut Jostein – da hadde det nok fortsatt vært synlige neglspor i barken på nærmeste tre etter at hun hadde kloret seg opp der!
Det kunne forresten vært en opplevelse å se tidenes raskeste treklatrer med bæremeis på ryggen...