Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sykkel- og sopptur til Trolldalåsen

Forrige lørdag 10/10 var vi på en sykkeltur hjemmefra Oppsal langs Østensjøvannet og inn i Østmarka. Benyttet sjansen til å ta de 3 siste Ola Diltpostene på Skullerudkartet som vi ikke hadde fått med oss. I området fant vi masse traktkantareller som vi plukket med oss, og noen innpåslitne hjortelusfluer ble også med på lasset (og i håret) hjem.

Syklet hjemover via Kattisa og Bremserud, ved den siste har det nylig kommet opp en Kjentmannspost ved den gamle vanntunnellen fra Elvåga til Nøklevann. Spennende, jeg har vært ved de gamle ruinene ved Bremserud flere ganger, men aldri sett denne tunnellen før, så artig at stadig nye ting vises frem. Må nok tilbake dit, for det ble ganske mørkt mot slutten.

Har fortsatt noen poster igjen, så håper på at postene rundt Sølvdobla, Haukåsen og fjernpostene fortsatt står ute over helgen. Avsluttet sesongen mandag 18/10, da drar jeg på en ukes tur til varmere strøk :-)