Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Slutt for i år.

Da er postene tatt og heftet sendt inn. I fjor glemte jeg hele avslutningen, og lurer derfor på om fjorårets diplomer blir tatt med på årets avslutning? Det kunne jo vært praktisk.

Fjernposter

Jeg og Gubben skulle ta fjernposter i dag. Og det har vi virkelig brukt HELE dagen på. Rotet en del mellom post 83 og 84, men til slutt gikk vi i riktig retning. Er nok best å bruke kompasset like gjerne først som sist. :-)

Regnværstur

Håpet på en fin tur uten særlig regn, men den gang ei. Fikk da tatt noen poster om ikke alle de jeg hadde planlagt. Traff noen hyggelige mennesker ved Haukås-kula. Far og sønn som var skikkelig ivrige Diltere. Veldig Hyggelig!!! Håper de fant postene sine.

Postene 26-30

Fantastisk flott dag i skogen, og lite snø på Skullerudåsen. Veldig greit å ta postene der.

Kode til post 3

Hyggelig å være igang igjen med Ola Dilt. Tok postene 1-5, og prøvepostene ved Ulsrudvann. Det er fortsatt en del snø. Men det er tråkkede stier, og siste stykket inn til postene er det fotspor. Så er man av det ivrige slaget, går det greit å ta poster nå.
Dessverre har jeg visst notert feil kode til
post 3. Noen som har den og vil dele?