Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kode 42 er...

... SFF. Nok en gang får jeg slå et slag for digitalkamera (eller mobil) til å notere med. Så frem jeg er ekstremt skjelven på hånda, er det mulig å lese koden i ro og mak hjemme etterpå :)

Arild

Kode post 90

ZX2 er det som står på plata. Jeg bruker digitalkamera til å "notere" med. Det reduserer faren for å skrive feil en hel del ;)

1. periode unnagjort

Starta tidlig fra parkeringsplassen ved Lutvann leir, da jeg regnet med at denne ville bli full ganske fort på en solrik søndag. Da jeg kom dit i 8-tida på morran, var den så å si full allerede med én ledig plass til meg!

Startet med å ta post 8 som jeg ikke rakk på den langt mer snørike runden jeg hadde over Puttåsen for noen uker siden. Det var lite folk å se ute så tidlig, men noen klatrere hadde stått opp og var i gang ved Hauktjern.

Turens høydepunkt var dog å så se elg, rett ved post 13. Den stod som en steinstøtte og så på meg, og jeg fikk tid til å fotografere, men så snart jeg begynte å bevege meg videre i terrenget, lunten den vekk.

Snøen er for det meste borte fra skauen nå, men det var fremdeles is på deler av Kroktjern, så badinga får vente litt til... :)

Med snø til knea over Puttåsen

Jeg ser nå at det kom melding her først i går om at postene på Puttåsen var satt ut, noe som forklarer noe mindre opplagte tråkk inn til postene enn normalt. Det er ganske riktig mye snø i området, og truger hadde gjort seg. En del plasser hadde nok skaren holdt den som veide noen kilo mindre...

Jeg måtte droppe runden rundt til post 8 for å rekke hjem før mørket, så jeg snudde etter post 10 og gikk ned igjen. Det var mye elgspor i området mellom post 9 og blåmerka, og jammen fikk jeg ikke sett "stjerten" på en elg før den forsvant nedover. Slike opplevelser gjør vassing i råtten snø vel verdt det :)