Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen

Startet og avsluttet turen fra Østmarksetra, gikk via Sarabråten som jeg alltid tar en rast ved for å nyte utsikten over Nøklevann. Høydepunkte var da vi fikk se en orrhøne som vi skremte opp, men dessverre hadde vi ikke kamera klart. Turene som går på Haukåsen er ofte tunge og mye klatring. Denne turen var ikke noe unntak.

Haukåsen

Våren var kommet til Haukåsen så det var ingen problem å komme seg frem, selv om det var litt snø igjen rundt post 13. Det var forsatt is på vannene Hauktjern og Kroktjern, men om en uke eller to så er nok isen borte.

Skullerudåsen

Startet turen fra Skullerudstua og tok post 26 som den første, så postene 27, 28 ,29 og 30. Været var fortreffelig og det var lite snø i skogen. Så både spor av elg og hare. Faktisk fikk vi oppleve hare på nærthold. Den sto bare 5 meter fra oss. Bikkja var i bånd pga båndtvangen så det ble ingen harejakt, godt var det.

Slettfjell

Tok postene i denne rekkefølge: 18, 17, 20 og 19. Været var kjempe fint, men forsatt er det mye snø i marka. Det anbefales slagstøvler for det er mye vann ved postene som ligger ved myr. Årets første huggorm ble sett.