Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fuglefjær og post 27

Takk for svar om fuglefjærene! Det var oppklarende. Det er alltid spennende med funn i skogen, dessverre har man ikke selv alltid nok kunnskap til å vite hva man ser. Men da vet jeg at det går an å spørre her:-)

Jeg har et spørsmål til. Igår tok jeg postene 26-30, for oss som ikke har bil er det veldig praktisk å ta disse postene etter jobb, da går det rushtidsbuss fra Mortensrud t-bane til Pasop, som er bare 5-10 minutter fra post 30.

Jeg var litt rask til notere meg postene, og har helt glemt å notere meg koden på post nr 27. Tror jeg ble alt for opptatt av fargene og luktene som plutselig fylte hele skogen. Er det noen som vil dele koden for post 27? Takk:-)

Fuglefjær?

Kristi Himmelfartsdag var perfekt for å ta postene på Slettfjell-kartet. Det viste seg å ta lenger tid enn beregna, og vi møtte til og med på noen kollegaer i samme ærend! Veldig hyggelig!

I den rødmerka stien forbi post 20 så vi også endel fuglefjær. To steder var det to ulike typer fuglefjær, og det var mye av det begge steder. Er det noen som har gått forbi og kan forklare hva som har skjedd der og hvilken type fugl det er? Vi gjetta på rype/skjære på de ulike stedene, og en rev som hadde tatt dem:-)

Snø og Ellingsrudorientering

Idag ble det prøvepostene på Ellingsrudåsen og et par poster på Puttåsen. Den største utfordringen var å finne veien fra busstoppet til 25-bussen og til marka, er det virkelig ikke noe skilt her? Vi fant uansett en dugnad før vi fant de første prøvepostene.

Turen opp til Puttåsen til post 9, og ned igjen fra post 10 til prøvepostene ble både gjørmete og våt, og snøen begynner å bli ganske råtten. Vi tror derfor at de som kommer etter oss der vil få det enda våtere. Ta derfor på gummistøvler eller fjellstøvler.